REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Pereinamąjį kambarį pavertė pavydėtina vaikų erdve (nuotr. TV3)

Įprastame Vilniaus daugiabutyje gyvenanti Liudmila su vyru Sergejumi ir dviem vaikais pasakoja, kad pildydama konkurso anketą net nesitikėjo, galinti laimėti pasirinktos namų erdvės atnaujinimą.

8

Įprastame Vilniaus daugiabutyje gyvenanti Liudmila su vyru Sergejumi ir dviem vaikais pasakoja, kad pildydama konkurso anketą net nesitikėjo, galinti laimėti pasirinktos namų erdvės atnaujinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA


Moteris tikina, kad trijų kambarių butui remontas buvo reikalingas jau seniai, tačiau svarbiausia namų erdvė, kuriai būtinas atnaujinimas – pereinamasis kambarys, kuriame įsikūrę jau suaugęs sūnus ir paauglė dukra.

REKLAMA

„Dalyvauti projekte mane paskatino draugė. Papasakojusi šeimai apie sumanymą, jie pradžioje iš manęs kiek pasijuokė ir sakė, jog tikrai nelaimėsime, tačiau vėliau nutarėme, jog jei mums pasiseks, reikėtų atnaujinti pereinamąjį vaikų kambarį“, – kalba Liudmila.

Moteris prisimena, kad skambučio ir džiugios žinios apie laimėjimą sulaukusi gana greitai, tačiau užplūdusios emocijos ne iš karto leido suvokti, kas įvyko. „Sulaukusi skambučio dar ne kartą klausiau, ar tikrai laimėjau būtent aš? Pasimečiau, sakiau, kad negali būti, todėl dar ilgą laiką organizatoriai telefonu įtikinėjo, kad tikrai pasirinko mane, kaip vieną iš laimingųjų“, – šypsodamasi prisimena „Namų idėja su IKEA“ dalyvė Liudmila ir priduria, kad pranešus žinią šeimos nariams, jie taip pat patikėjo ne iš karto.

REKLAMA
REKLAMA

Šeima troško seną brolio ir sesers kambarį ne tik gražiai atnaujinti, tačiau ir paversti jį patogiu, kur kiekvienas turėtų savo asmeninę erdvę. IKEA dizainerė Toma Montvilaitė, išsiaiškinusi šeimos lūkesčius bei norus ėmėsi iššūkio – kambaryje Liudmilos ir Sergejaus dukrai sukurti atskirą kampelį, kur mergina galėtų netrukdoma ruošti pamokas ar darytis makiažą, o sūnui taip pat – išskirti vietą, kuri suteiktų asmeninės erdvės.

„Pamačius atnaujintą kambarį verkiau laimės ašaromis, man, galima sakyti, buvo šokas. Užėjusi į kambarį pirmiausia pasijutau lyg ne savo namuose, tačiau visiems be galo patiko, buvo sunku suvaldyti ašaras“, – apie įspūdžius išvydus atnaujintą kambarį pasakoja Liudmila.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dalyvė atskleidžia, kad visai šeimai labiausiai patiko naujos spalvos, kurios kambarį pavertė šviesiu ir jaukiu. „Saulės bute mažai, tačiau dabar kambarys atrodo labai šviesus. Be to, dizainerė kambarį suplanavo taip, kad, atrodo, kiekvienas daiktas dabar atsidūrė savo vietoje. Labai džiaugiamės ir dar negalime atsistebėti, kad mums taip pasisekė“, – teigė projekto dalyvė.

TV laidoje - namų atnaujinimas su IKEA

Kiekvienoje „Namų idėja su IKEA“ laidoje bus atnaujinama vis kita septynių projekto dalyvių namų erdvė. Vėliau, laidos dalyviai varžysis tarpusavyje dėl galimybės laimėti pagrindinį prizą – viso būsto atnaujinimą.

REKLAMA

Šis sprendimas priklausys ir nuo TV žiūrovų – jie galės balsuoti už erdvę, kurios atnaujinimas labiausiai patiko. Taigi, lemiamas sprendimas priklausys susumavus dalyvių ir žiūrovų balsavimo rezultatus, ir paaiškės paskutinės laidos metu.

Žiūrėkite, rinkite labiausiai patikusį pertvarkymą ir semkitės idėjų savo namams gražinti, juk už lango pavasaris – atsinaujinimo metas!

„Namų idėja su IKEA“ – kiekvieną šeštadienį 17.30 val. per TV3.

Daugiau apie pokyčius šiuose namuose skaitykite www.IKEA.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų