REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Gabriella Melrose  (nuotr. asm. archyvo)

Prieš penkerius metus į Angliją atostogauti išvažiavusi kaunietė Gabriella Melrose (26) net negalvojo, kad čia kurs savo ateitį. Tačiau merginą žaibiškai pakerėjo niekada nesustojantis angliškas gyvenimas ir mergina čia išvyko siekti savo svajonių. Dabar Gabriella dirba modeliu ir iš to uždirba tūkstančius.

29

Prieš penkerius metus į Angliją atostogauti išvažiavusi kaunietė Gabriella Melrose (26) net negalvojo, kad čia kurs savo ateitį. Tačiau merginą žaibiškai pakerėjo niekada nesustojantis angliškas gyvenimas ir mergina čia išvyko siekti savo svajonių. Dabar Gabriella dirba modeliu ir iš to uždirba tūkstančius.

REKLAMA

Į Angliją iš Kauno kilusi save prisistatanti Gabriella Melrose (26) atvyko prieš penkerius metus, kaip pati sako, trokšdama didesnio veiksmo ir nuotykių.

Iš pradžių ji čia atvažiavo atostogauti su savo mama, o praėjusi pagrindine gatve, iš karto suprato – jai Lietuva jau darosi per maža.

Per kančias į žvaigždes

Gabriella neslepia, kad dar emigracijos pradžioje jai teko atsikrimsti įvairiausio darbo. Apsistojusi pas savo mamos draugę, ji įsidarbino padavėja-barmene, retkarčiais padirbdavo ir įvairiuose renginiuose.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus, mergina susidomėjo fitnesu ir pradėjo mokytis to koledže. Nors Gabriella troško dirbti trenere, vis dėlto darbą sporto klube ji pradėjo kaip administratorė ir treniruoklių valytoja.

REKLAMA

Galiausiai, po ilgų ir didelių pastangų, mergina pradėjo dirbti trenere ir laimėjo nemažai fitneso varžybų. Tačiau ir šis darbas merginai nepasirodė svajonių išsipildymas.

Gabriella apsisprendė, kad ji nori būti aktore ir tapti modeliu. „Aš visada buvau kamerų žmogus“, – šypsosi ji.

Tiesa, visai ne menka kliūtimi tapo užsienio kalba, kadangi anglų kalba nėra merginos gimtoji, įvairiausius akcentus jai teko tobulinti pas mokytojus.

„Su akcentais man yra labai sunku. Tačiau kadangi mano rolės dažniausiai būna veiksmo filmuose ir man dažnai atitenka blogiukės vaidmuo, kalba mano aktorystei netrukdo“, – patikina ji.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar Gabriella didžiąją laiko dalį dirba modeliu, reklamuoja įvairius drabužius ir kartais nusifilmuoja įvairiuose reklamose ar filmuose.

Atsideda pinigų juodai dienai

Tačiau mergina pripažįsta, kad dirbant tokį darbą visada tenka atsidėti pinigų ir juodai dienai, nes niekada nežinai, kiek užsakymų gausi ateinantį mėnesį.

„Jei tave pasamdys gera kompanija, per dvi dienas galima užsidirbti ir 30 tūkst. svarų, bet taip būna labai retai. Už vieną modelio darbą esu gavusi gal 3 tūkst. svarų. Įvardyti, kiek uždirbsi per vieną mėnesį yra labai sunku, gali uždirbti ir aštuonis tūkstančius arba nieko neuždirbti visai“, – įvardija mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Modeliu dirbanti Gabriella neslepia, kad ji iš tiesų sulaukia daug dėmesio, tačiau dabar širdies draugo ji tikrai neieško, mat nori visą dėmesį skirti savęs atradimui ir karjerai.

„Čia taip yra, kad su kuo dirbi, su tuo ir bendrauji, pasikeis tavo darbas ir lokacija – pasikeis ir draugai. Žmonės čia užimti, nelabai ir ieško antrų pusių. Galbūt kai viskas bus stabilu, tuomet ir galvosiu apie meilę“, – sako ji.

Planuoja grįžti į Lietuvą

Gabriella save vadina itin pozityvia ir atvira mergina, todėl apie viską ji kalba nuoširdžiai. Mergina neslepia, kad savo išvaizdą yra patobulinusi plastinėmis operacijomis, o iš visų ją kritikuojančių žmonių ji tik linksmai pasijuokia.

REKLAMA

„Aš visiškai neturiu jokio ego ir negatyvumo, man visiškai vienodai. Kartais paskaitau tuos komentarus ir galvoju – wow, kokia nuostabi žmonių vaizduotė. Jeigu žmonėms geriau išsilieti komentaruose, manęs tai visiškai nežeidžia, galvokite ką norite“, – rėžia mergina.

Gabriellos pasirinkimą gyventi užsienyje ypač palaiko ir šeima, nors jiems kartais ir liūdna, kad vienintelis vaikas šeimoje pasirinko emigraciją. Vis dėlto mergina prasitaria, kad artimiausiu metu ji svarsto galimybę sugrįžti į Lietuvą.

„Šeima juokauja, kad su mano charakteriu man seksis ir Lietuvoje. Žinoma, Anglijoje yra kur kas didesnės galimybės. Yra daug agentūrų, kompanijų. Jeigu tik turi vaizduotę ir noro, čia gali pasiekti daugiau nei Lietuvoje, bet gimtinėje pigiau gyventi, Lietuvoje laukia ir šeima, draugai“, – patikina Gabriella.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų