REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Jane Fonda (nuotr. SCANPIX)
18

 

Aktorė Jane Fonda jau įkopė į devintą dešimtį, tačiau vis dar atrodo stulbinančiai. Žinoma, dėl jos įvaizdžio dirba ne vienas meistras, įskaitant ir stilistus bei makiažo meistrus.

Viena pagrindinių jos makiažo meistrių Shawnelle Prestidge prisipažino, kad su brandžių moterų oda reikia elgtis visiškai kitaip, joms tinka ne visos pudros. Kadangi oda su amžiumi keičiasi, kiekvienam žmogui vis kitaip, nėra tikslaus atsakymo, kokią veidro pudrą ar kremą naudoti pasiekus tam tikrą amžiaus skaičių, praneša užsienio naujienų portalas „New Idea“.

Shawnelle tikina, kad iš jos išbandytų makiažų su garsenybėmis, brandžiai odai labiausiai tinka „Chantecaille“. Moteris atskleidė, kad ant raukšlėtos odos reikia nebijoti tepti ne vieną sluoksnį. Tiesa, jie turi prasidėti nuo lengviausio iki sunkiausio.

Nors tokia veido pudra nėra pigi, Shawnelle sako, kad ji gražiausiai padengia veido odą ir suteikia natūralų atspindį. Ji taip pat giria ir „Makeup Forever Ultra HD Foundation Stick,“ pudrą, kuri yra gerokai priimtinesnė savo kaina.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų