REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pažvelgti, kas laukia kiekvieno šią savaitę. Atėjusi pilnatis, panašu, gali sujaukti planus, todėl būkite atsargūs, budrūs ir saugokite save.

Pats metas pažvelgti, kas laukia kiekvieno šią savaitę. Atėjusi pilnatis, panašu, gali sujaukti planus, todėl būkite atsargūs, budrūs ir saugokite save.

REKLAMA

Naujausias Naglio Šulijos horoskopas 12 Zodiako ženklų - jūsų dėmesiui: 

Avinas. Vidinė būsena pasikeis savaitės viduryje – tapsite ir daug žvalesni, ir daug veiklesni, ir nuotaika gerės. Atitinkamai, ir nuveikti galima bus daug daugiau. Viena galimų veiklumo pritaikymo sričių – piniginiai, turtiniai reikalai, mat ši sritis dabar gali atnešti apčiuopiamos naudos.

Jautis. Darbe didelio sklandumo tikėtis nereikėtų. Tačiau būsite energingi, veiklūs, linkę prie asmeninio tikslo žengti tiesiai ir be skrupulų, o aplinkinių nuomonė gali būti visai neįdomi. Tačiau tai bus efektyvu. Labai geras metas sportuojantiems – pergalės siekti bus lengva.

Dvyniai. Darbe aplinkybės gali klostytis nelabai palankiai, dėl to čia palankesnis metas parengiamiesiems darbams, o ne konkrečių tikslų siekimui. Nuotaiką ne kartą praskaidrins artimi draugai. Savaitės viduryje atsiras svarbios veiklos namie, kiek vėliau – ir šiek tiek pramogų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe ims smarkiai daugėti darbo savaitės viduryje – prasidės savotiškas pavasario darbymetis, kuris truks kelias savaites. Žiupsnį pinigų ar kitos apčiuopiamos naudos gali padovanoti savaitės pradžia, o smagių linksmybių – jos pabaiga.

REKLAMA

Liūtas. Darbe vyraus įprasti darbai, su kuriais susitvarkysite sklandžiai ir profesionaliai. Antroje savaitės pusėje prasidės labai palankus metas smagiai, įdomiai kelionei, arba tiks rūpintis, kad tokia kelionė įvyktų. Malonių finansinių laimėjimų gali būti iki savaitės vidurio.

Mergelė. Laikas ganėtinai keistas – nei svarbių darbų, nei rimtų iššūkių. Atitinkamai, beliks ilsėtis, kaupti jėgas netolimai ateičiai ir dairytis aplink – kas įdomaus vyksta. Piniginės naudos gali būti antroje savaitės pusėje, smagių pokalbių, galbūt išvykų – jos pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Galimybe pasilinksminti, nuveikti ką gražaus ir mielo dabar smarkiai pasikliauti nereikėtų – aplinkybės gali susiklostyti ne visai taip kaip norėtųsi. Tačiau nuo savaitės vidurio ims labai džiuginti asmeniniai santykiai – juos puoselėti metas bus išties geras.

Skorpionas. Namų reikalus, ypač, jei jie susiję su buities gerinimu ir gražinimu, dabar geriau atidėti – aplinkybės dabar neprivalo klostytis palankiai. Bet bus galima prisiminti visokius įsipareigojimus, pažadus ir panašius dalykus – jų imtis ir kartu atsikratyti metas labai geras.

Šaulys. Pasikeis vidinė būsena – iki savaitės vidurio norėsis daugiau ir ilgiau kuistis namie, skirti laiko namiškiams, o vėliau atbus kūrybiškumas, noras daryti ką nors linksmo, mielo ir gražaus ne tik sau, bet ir esantiems šalia. Su kūryba susijusių asmenų laukia pripažinimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Prieš imantis svarbesnių piniginių reikalų praverstų pasitikrinti – ar tikrai visos aplinkybės yra tokios, kokios ir turi būti? Gali būti, kad antroje savaitės pusėje atsiras vis daugiau noro nuveikti ką nors rimta ir naudinga namie. Vis dar patiks sportinio tipo pramogos.

Vandenis. Iki šiol lydėjęs asmeninis žavesys dabar nesupras, ar jam save nuvertinti, ar pervertinti, tad juo dabar geriau nepasikliauti. Bet tęsiasi palankus metas svarbiems darbams, pertvarkymams namie, o pirmoje savaitės pusėje ir finansinė sėkmė nudžiuginti gali.

Žuvys. Savaitės pradžioje dar bus svarbu, koks ar kokia aš esu, o po to pasidarys įdomu, kokios naudos galima turėti ar gauti. Ir dėmesys bei pastangos pasuks šia linkme. Matyt, pasekmių ilgai laukti nereikės. Malonių ir naudingų pažinčių, susitikimų ar pokalbių gali atnešti savaitės vidurys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų