REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitei įpusėjus, kovo 14 horoskopas 12 zodiako ženklų pažers nemažai netikėtumų, sužinokite:

Savaitei įpusėjus, kovo 14 horoskopas 12 zodiako ženklų pažers nemažai netikėtumų, sužinokite:

REKLAMA

Avinas

Šiandien jums labiau rūpės draugų ir vaikų poreikiai bei interesai arba jie privers atkreipti į juos dėmesį savo poelgiais, planais. Tikriausiai bus gundymų investuoti, ryžtis finansinei rizikai. Venkite nepamatuotų sprendimų.

Tauras

Šiandien galite pajusti didelį nuovargį arba teks pasirūpinti pagyvenusiu asmeniu, ligoniu, apleistu reikalu ar pan. Jeigu jums neduoda ramybės baimės, prietarai, labai padėtų filosofinis požiūris į gyvenimą ir save.

Dvyniai

Asmenines problemas jums mėgins padėti išspręsti artimieji, draugai. Dėl to turėtumėte pasijusti tvirčiau. Galbūt gausite kiek avantiūristišką pasiūlymą, susijusį su verslu, komercija. Neįsipainiokite į abejotinus sandėrius.

Vėžys

Tikriausiai išleisite pinigų, samdydami talkininkus ar pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Artimas žmogus tikriausiai nelabai pritars jūsų užsidegimui ir išlaidoms. Gali įsiplieksti kivirčas, nesantaika.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jums rūpės susitvarkyti svarbiausius reikalus, pasirašyti sutartis, vykti į kelionę. Tačiau šiandien seksis įgyvendinti tik teisingus ir protingus siekius, tad nenustebkite, jei slidus reikalas neišdegs.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien gana daug dėmesio skirsite šeiminiams ir meilės klausimams. Norėsis sudėlioti tam tikrus taškus, kad paaiškėtų, kaip gyventi toliau. Darbo reikaluose gali susikirsti jūsų ir dalykinių partnerių nuomonės bei interesai.

Svarstyklės

Šiandien galite pajusti nenumaldomą aktyvios ir rizikingos veiklos troškulį, impulsyvumą bei nepasitenkinimą esama padėtimi. Gal pasireikš dalykinis avantiūrizmas, gal sportinė rizika ar pan. Nerimo arba nuostolių gali suteikti vaikai.

Skorpionas

Šiandien vikriai suksitės įprastiniame reikalų bei kontaktų verpete, tačiau nuotaiką prastins suvokimas, kad kažką turite paaukoti, keisti. Galbūt staiga pasijusite labai priklausomi nuo nesuprantamų įtakų bei jėgų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gali apvilti žmonės, su kuriais dėl kažko svarbaus susitarėte. Būkite kantrūs, taktiški, ieškokite kitų variantų, jei nepasisekė - yra vilties, kad kitos galimybės bus vertingesnės nei tos, kurias praradote.

Ožiaragis

Verslo partneris arba mylimas asmuo reikalaus paramos, garantijų. Galite būti raginami imtis veiklos, kuri pareikalaus nemažų lėšų ir energijos. Galbūt mėginsite kažką rekonstruoti, taisyti, atnaujinti.

Vandenis

Itin aktualūs bus su mokslais, teisėtvarka, kultūra, užsieniu susiję reikalai. Tikėtina, kad gausite žinią, kuri privers nerimauti. Nelengva bus apsispręsti, jei gausite pasiūlymą keisti darbą, leistis į kelionę, komandiruotę.

Žuvys

Gali kilti ūpas kažkur lėkti, bėgti, keisti aplinką ar kitus žmones. Stokosite susivaldymo ir takto, norėsis kritikuoti, priekaištauti, raginti. Kažkieno kantrybės bandymas jums gali baigtis nekaip.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų