REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, ko šiandieną laukti iš likimo – pateikiame horoskopą 12 zodiako ženklų:

Sužinokite, ko šiandieną laukti iš likimo – pateikiame horoskopą 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nepalankus metas. Pasiruoškite greitai persiorientuoti tvarkant reikalus, iš anksto apgalvokite, ką darytumėte blogiausiu atveju. Labai nepasikliaukite įtakingo asmens ar draugo pažadais: kuo savarankiškiau šios dienos reikalus tvarkysite, tuo mažiau netikėtumų sulauksite.

Tauras

Netinka tvarkyti svarbių, ypač piniginių, reikalų: dėl neapdairumo, per didelio patiklumo galite patirti nuostolių. Deja, būsite linkę pasiduoti negerai įtakai.

Dvyniai

Galvokite, ką šnekate ir ką žadate: galite aiškiai pervertinti savo sugebėjimus, žinias, suklysti dėl svarbių dalykų. Aplinkiniai, ypač mylimas žmogus, taip pat vaikai ryškiai matys jūsų klaidas, trūkumus.

Vėžys

Siekite kokybės visur: nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę, nes būsite linkę daryti smulkių, tačiau apmaudžių klaidų. Būkite pakantesni kolegų, vadovų kritikai, šiuo metu neverta su jais ginčytis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Skubėjimu nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašydami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus ir, žinoma, vairuodami automobilį. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite pasiduoti jums peršamiems dalykams: verta laikytis savo nuomonės.

REKLAMA

Mergelė

Dalykinėje veikloje nesiimkite nieko svarbaus, kitaip patirsite įvairių nesklandumų, nenumatytų kliūčių, gauti rezultatai irgi netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui ir atkeipkite daugiau dėmesio į jų sąžiningumą.

Svarstyklės

Neskubėkite žadėti ir įsipareigoti (ypač vaikams ar mylimam asmeniui): būsite gana azartiški ir galite pervertinti savo galimybes. Gali tekti užsiimti savo vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Jei turite finansinių reikalų su užsieniečiais, būkite apdairesni.

Skorpionas

Būtina atida. Deja, šiuo metu stigs įžvalgos, apdairumo, teisingos, kompetentingos informacijos. Atidžiau įsiklausykite į išmanančių asmenų pastabas, įspėjimus: tai gali padėti užbėgti už akių naujoms problemoms.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nepalankus metas juridiniams reikalams tvarkyti: turite būti apdairesni ką nors pasirašydami, skaičiuodami pinigus. Nepasikliaukite draugais, jais labai nesiremkite, nes ne iš blogos valios jie gali sugadinti gerą reikalą ar paprasčiausiai suardyti dienos planus.

Ožiaragis

Sudėtingas metas, pavyks ne viskas, ką planuosite: trukdys neaiškios, nesuprantamos kliūtys. Būsite pernelyg įtarūs, tačiau nereikėtų leistis užvaldomiems nepasitikėjimo tais, kuriuos mylite, kurie šalia jūsų. Nugalėkite save ir nepavyduliaukite, neįtarinėkite, nesiaiškinkite santykių, būtent tai padės neprarasti jėgų, orumo ir pasitikėjimo.

Vandenis

Keblokas metas, jei esate impulsyvūs, jei pirma reaguojate, o paskui pagalvojate, įvertinate. Iš pirmo žvilgsnio viskas gali pasirodyti gerai, tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, ką nors pakeisti, netikėtai kas nors gali pakišti koją ar paaiškėti naujų nepalankių aplinkybių.

Žuvys

Nereaguokite į provokacijas, ir galbūt diena praeis be nuotykių. Susitelkite: ką darote blogai, ne iš karto suprasite, tačiau aplinkiniai (pirmiausia vadovas) greitai bakstelės į jūsų klaidas, trūkumus. Kad jumis nenusiviltų, nesiimkite nieko svarbaus, viską darykite itin atsakingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų