REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Šiandien uoliai darbuositės, ypač mokslo, žiniasklaidos srityse, politikos arenoje. Geras metas ruošti ataskaitas, planus, projektus. Iš toli atvykęs ar grįžęs asmuo gali suteikti vilčių, kažkuo suintriguoti. Galbūt prireiks teisinės konsultacijos.

Tauras Diena bus gana dalykiška. Nusimato susitikimas su potencialu darbdaviu, buvusiu partneriu, kolega, tiekėju ar pan. Tačiau pokalbių ir įvykių rimtumą aiškiau įvertinsite vakare, kai apmąstysite dienos aktualijas.

Dvyniai Neblogai seksis tvarkyti tokius reikalus, kur tenka daugiau bendrauti, derinti nuomones, kalbėti, diskutuoti, pasisakyti, organizuoti. Džiugins draugystės ir meilės apraiškos.

Vėžys Šiandieną norėsis plaukti pasroviui ir dėl nieko nesukti sau galvos. Tikriausiai jus domins tik mylimas žmogus ir asmeniniai reikalai. Kita vertus, iš konfidencialaus susitarimo arba meninės veiklos galite turėti apčiuopiamos naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Diena džiugins įdomiais susitikimais, naujomis pažintimis. Gerų vilčių teiks besiplečiantys ryšiai, organizacinė veikla arba kolektyvinis hobis. Nesunkiai galite tapti įžymesni, populiaresni.

REKLAMA

Mergelė Diena bus palanki pertvarkymams buityje, nekilnojamojo turto reikalams spręsti. Tačiau viską darykite apdairiai, nes yra norinčių jums sutrukdyti. Venkite tarpininkų, tikrinkite viską, po kuo pasirašote.

Svarstyklės Energijos netrūks, bet noro plušėti bus nedaug. Labiau domins komfortas, žemiški malonumai, meilė. Tikriausiai rasite galimybių palepinti savo kūną ir sielą.

Skorpionas Energijos netrūks, bet noro plušėti bus nedaug. Labiau domins komfortas, žemiški malonumai, meilė. Tikriausiai rasite galimybių palepinti savo kūną ir sielą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Laukia vienokie ar kitokie laimėjimai tiek versle, tiek meilės fronte. Pajusite norą gyventi audringai, prašmatniai. Nusimato pasimatymas. Panašu, kad jūsų kūrybiniams sumanymams arba meilės viltims lemta išsipildyti.

Ožiaragis Gerai seksis dalykinė veikla, nenuvils dalykiniai susitikimai. Galbūt visiems demonstruosite naują savo įvaizdį, tikrinsitės sveikatą arba noriai rūpinsitės šeimos nario problemomis.

Vandenis Beveik viskas seksis, jei tik įdėsite pakankamai pastangų. Palanku spręsti turtinius ir teisinius klausimus, lankyti įtakingus asmenis ir šiaip bendrauti su tais, kurie patinka ar gali būti naudingi.

Žuvys Diena bus labai darbinga. Ne viskas seksis sklandžiai, bus šiokios tokios opozicijos, tarpusavio trinties, bet viską darysite nepriekaištingai. Galimas dėmesio vertas pasiūlymas, sandoris.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų