REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pasirūpinti savimi ir sužinoti, kas jūsų laukia jau artimiausiu metu. Pateikiame astologinę prognozę. Sužinokite, ko tikėtis. 

Pats metas pasirūpinti savimi ir sužinoti, kas jūsų laukia jau artimiausiu metu. Pateikiame astologinę prognozę. Sužinokite, ko tikėtis. 

REKLAMA

AVINAS. Uranui apleidžiant jūsų ženklą, iškils neatidėliotinų reikalų, kuriuos sutvarkyti privalėsite būtent dabar. Seksis darbas su dokumentais: sandoriai, informacijos analizė. Pastebėsite, kad daugybei darbų atlikti reikia ne tiek jau daug laiko. Šeimos reikalai, namai, artimieji pareikalaus jūsų dėmesio. Būsite romantiški ir atviri meilei. Vienišiams žvaigždės žada laiką šauniose bičiulių draugijose.

JAUTIS. Į jūsų valdas žengiantis Uranas vargu ar padės santykiuose su aplinkiniais. Būsite jautrūs tam, kas su jumis susiję asmeniškai. Audringai reaguosite į tuos, kurie išdrįs nesutikti su jūsų nuomone ar sukritikuos poelgius. Nepasiduokite aistroms, juolab, kad būtent artimieji jus palaiko ir guodžia sunkią valandą. Vienišiams žvaigždės žada lemtingų meilės ryšių pradžią, o kitiems pataria branginti šalia esančiuosius.

DVYNIAI. Netinkamas metas nei artimoms, nei tolimoms kelionėms. Būtinas atidumas tvarkant dokumentus. Stojančio Merkurijaus paskatinti, norėsite gilintis į save ir praeitį. Įsiklausydami į save ir skirdami laiko savęs tobulinimui, nutiesite kelius sėkmingai karjerai, pasiekimams darbe. Nors finansinio paskatinimo galite ir nesulaukti, tačiau nepastebėti tikrai neliksite. Žvaigždės žada ramius, prisiminimais stiprinamus, santykius.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Dėl mėnulio įtakos pajusite sustiprėjusią intuiciją, kuri pasufleruos, ką ir kaip turėtumėte padaryti. Geras laikas mokytis naujų dalykų, tačiau atnaujinti technikos ar diegti naujovių darbe kol kas neskubėkite. Bendrausite ribotai, tad išnaudokite šį laiką gilinimuisi į save. Neprošal būtų pakeisti aplinką, kad pailsėtumėte nuo rutinos. Asmeninį gyvenimą lydės audringos emocijos. Žvaigždės pataria paleisti išsisėmusius santykius.

REKLAMA

LIŪTAS. Jupiteriui veikiant pavyks stabilizuoti ir sustyguoti savo gyvenimą, pasukant jį link apgalvoto tikslo. Netrukus prasidės rimtų ir atsakingų sprendimų, žadančių pelną, metas. Darbe, karjeroje nusišypsos sėkmė, jei savo pastangas sugebėsite parodyti laiku ir vietoje. Metas palankesnis esamiems santykiams gerinti, nei naujam meilės romanui pradėti. Dėl meilės kovoti neverta – lai sprendžia partneris. Žvaigždės pataria būti atsargiais kelyje.

MERGELĖ. Saulės – Neptūno sąjunga skatins keistis. Netrūks dalykinių susitikimų, viešų renginių, kurių sėkmė priklausys nuo jūsų pasitikėjimo savimi. Giminaičiai ar draugai galės padėti siekti karjeros. Palanku gerinti santykius su aplinkiniais, užsiimti kūryba. Pasistenkite iš šalies pažvelgti į save, peržiūrėkite ir iš naujo įvertinkite santykius. Vienišiems žvaigždės pataria permąstyti vertybes, o turintiems šeimas žada harmoningus santykius.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Venera skatins aktyviai dalyvauti visuomeniniuose reikaluose, artimų žmonių gyvenime, siekti pokyčių. Visi pasiekimai priklausys nuo jūsų sugebėjimo pasikliauti bičiuliais. Būkite sąžiningi ir laikykitės subordinacijos. Nors meilėje nieko naujo nenumatyta, pageidautina, kad iš širdies pasikalbėtumėte su mylimu žmogumi. Žvaigždės įspėja, kad atsargiai ir atidžiai rinktumėtės partnerį – ryšiai gali būti skausmingi.

SKORPIONAS. Plutonas trauks situacijas, susijusias su praeitimi, tad yra tikimybė būti įtrauktiems į svetimus konfliktus, barnius, tad laikykitės atokiau nuo karštų diskusijų. Skandalai gali pakenkti jūsų reputacijai ir netgi paskatinti išsiskyrimą. Galimi įvairūs nemalonūs netikėtumai darbinėje aplinkoje. Kad išvengtumėte praradimų, vadovaukitės teiginiu, jog kokybė – aukščiau kiekybės. Asmeniniame gyvenime žvaigždės pataria nebūti karštakošiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

OŽIARAGIS. Stovinčio Merkurijaus veikiami, būsite nervingi. Teks spręsti ne tik savo, bet ir artimųjų problemas. Rutina jus tiesiog praris, o dėl įtampos gali sutrikti sveikata. Pasistenkite nepanikuoti, ramiai dirbkite ir nesistenkite viso darbo padaryti per trumpą laiką. Asmeniniame gyvenime galimas laikinas išsiskyrimas su mylimu žmogumi. Jei yra prapuolusių daiktų, užsiimkite jų paieška: pastangos bus vaisingos.

VANDENIS. Tai metas, kai Merkurijus padės suvesti visų reikalų galus, ir tai padaryti jums seksis puikiai. Būsite patenkinti įvertinimu – tiek finansiniu, tiek moraliniu. Daugiau dėmesio skirkite šeimai. Galimi netikėti svečiai, su kuriais maloniai praleisite laiką. Gali įsižiebti karštas meilės romanas su kuo nors iš senų pažįstamų. Žvaigždės pataria jokiu būdu nepradėti nieko naujo – darbas gali užstrigti pusiaukelėje arba patekti į akligatvį.

ŽUVYS. Saulės – Neptūno susitikimas gali apdovanoti netikėta sėkme ir kūrybiškumu. Darbo, karjeros reikalai šiuo metu seksis prasčiau, todėl nepralošite, jei daugiau dėmesio skirsite jaukumui namuose kurti, santykiams su mylimaisiais puoselėti. Romantinis požiūris į bendravimą dabar kaip niekad pravers, tik venkite rožinių akinių. Būsite itin jautrūs, todėl pasistenkite daugiau ilsėtis, būti gamtoje, kaupti jėgas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų