REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai kurie liaudies išminties perlai skamba neįtikėtinai ir per gerai, kad būtų tiesa. Juose nerasime jokio logiško paaiškinimo, bet kažkokiu stebuklingu būdu šie receptai veikia!

Kai kurie liaudies išminties perlai skamba neįtikėtinai ir per gerai, kad būtų tiesa. Juose nerasime jokio logiško paaiškinimo, bet kažkokiu stebuklingu būdu šie receptai veikia!

REKLAMA

Stylecraze.com dalijasi vienu tokiu patarimu – žmonės prisiekia, kad jis veiksmingas. 

Paduose yra tiesioginės prieigos prie vidinių kūno organų? Kinų medicinos terminologijoje šie prieigos taškai vadinami meridianais ir yra tiesūs keliai į kiekvieną kūno organą.

Apie meridianų egzistavimą diskutuojama jau kokį šimtmetį, bet tie, kurie yra gilinęsi į kinų mediciną, žino, kad meridianų sistema yra glaudžiai susijusi su organizmo nervine sistema.

Ekspertai teigia, kad mūsų pėdose yra net 7 000 meridianų, kurie yra tiesiogiai susiję su skirtingais organais! Neįtikėtina?

REKLAMA
REKLAMA

Meridianai veikia kaip organizmo galingos elektros grandinės, bet dažniausiai jie snaudžia, nes paprastai pėdas pridengiama avalyne ir kojinėmis. Šių meridianų stimuliavimas yra labai svarbus gerai organizmo veiklai.

REKLAMA

Kad stimuliuotume padus ir kiek įmanoma labiau būtume susijungę su žemės neigiamų jonų lauku, rekomenduojama kai tik įmanoma ir kur tik įmanoma vaikščioti basiems.

Vienas geriausių būdų stimuliuoti meridianus yra į kojinės vidų, prie pado įsidėti griežinėlį svogūno ir taip eiti miegoti.

Štai kaip tai daroma:

• Paimkite svogūną (baltą arba mėlyną) ir supjaustykite jį plonais griežinėliais. Kad išvengtumėte šalutinio poveikio, pavyzdžiui, grybelinių infekcijų, tai turi būti organiški svogūnai.

• Svogūną įsidėkite į kojinę (po padais, lyg platformas) ir miegokite kaip įprastai, nekreipdami dėmesio į kvapą.

REKLAMA
REKLAMA

Miego metu į pėdas susigers gydomosios svogūnų savybės, o tai padės stimuliuoti meridianus. Svogūnai laikomi natūraliu vaistu nuo įvairių ligų ir garsėja savo magiškomis gydomosiomis galiomis.

Jie taip pat yra puikus oro gaiviklis, o juos pridėjus prie odos jie yra linkę naikinti bakterijas ir mikrobus. Svogūnuose esanti fosforo rūgštis (medžiaga, dėl kurios pjaustant svogūnus verkiama) padeda valyti kraują ir prasiskverbia į kraujagysles.

Išbandę šią svogūno kojinėje terapiją tikrai nieko neprarasite. Tai gali atnešti tik privalumų, pavyzdžiui:

• Valo kraują.

• Naikina mikrobus ir bakterijas.

• Nuo pėdų šalina toksinus ir mikrobus bei gerina pėdų kvapą (įprastą pėdų kvapą nustelbs svogūnų aromatas)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

• Malšina karščiavimo simptomus – peršalimą ir gripą.

Vienintelis dalykas, kurio nerekomenduojama daryti – tai tą patį svogūną kojinėje laikyti ilgiau nei vieną naktį. Taigi, būkite atsargūs.

Kas būtų galėjęs pagalvoti, kad toks paprastas ir pigus dalykas gali atnešti tiek naudos sveikatai?

Ar jau įsitikinote? Ar ruošiatės šį receptą išbandyti, ar manote, kad tai – nesąmonė? Jei jau esate tai išbandę, kaip sekėsi? Pasidalinkite savo patirtimi komentaruose! Laukiame jūsų nuomonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų