REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Zodiakas (nuotr. 123rf.com)

Antradienis prognozuojamas itin produktyvus bei sėkmingas keliams Zodiako ženklams, tačiau nelaimėlių lauks ne vienas iššūkis.

36

Antradienis prognozuojamas itin produktyvus bei sėkmingas keliams Zodiako ženklams, tačiau nelaimėlių lauks ne vienas iššūkis.

REKLAMA

Vasario 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Jausitės geriau už kitus, paprasčiau išsisuksite iš sudėtingos situacijos. Tai geras laikas spręsti susikaupusias problemas. Laimingas metas meilės pasimatymams. Puiki proga ką nors dovanoti mylimam asmeniui.

Tauras

Neskubėkite įsižeisti, užsigauti, nusivilti, ko gero, tai tik gyvenimo smulkmenos. Pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su mylimu žmogumi, vaikais, taip pat su kolegomis.

Dvyniai

Gerų naujienų metas: kai kas ims spręstis jums palankesne linkme. Jei teks užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais, būkite atidesni, labiau susikaupę. Nieko svarbaus ar rizikingo rytdienai neatidėkite.

Vėžys

Nerizikuokite savo pasiekimais, karjera. Reikalinga ištvermė. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite, tai ne išeitis, o tuščias dvasinių jėgų eikvojimas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pasiseks sprendžiant ir meilės, ir finansines problemas: dabar turite progą kai ką pakeisti savo naudai, pelnyti įtakingų žmonių, nuo kurių priklauso jūsų ateitis, simpatijas.

REKLAMA

Mergelė

Nemėginkite suprasti, kas sukasi jūsų vadovo galvoje, bet bandykite atspėti, kuo galite nudžiuginti sutuoktinį. Geras laikas įvairiems dalykiniams susitikimams, susitarimams.

Svarstyklės

Keliate sau bei aplinkiniams pernelyg aukštus reikalavimus. Tiesa, darbe savo užduotis turite atlikti nepriekaištingai. Mažiau planuokite: aplinkybės gali susiklostyti kitaip, nei tikėsitės. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Skorpionas

Atsiribokite nuo to, kas jums nepatinka, ir nusiteikite geranoriškai. Netinka tvarkyti svarbių reikalų, priiminėti atsakingų sprendimų, tiek asmeninių, tiek dalykinių.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pozityvus metas: esate padėties šeimininkai. Tiesa, venkite žmonių, reikalaujančių staigiai apsispręsti. Vakare palanku lankytis svečiuose.

Ožiaragis

Gražiais pažadais, optimistiškomis prognozėmis jus bus lengva suklaidinti sprendžiant finansinius reikalus. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui.

Vandenis

Gerų pažinčių, naudingų pasiūlymų metas. Būkite atidesni ir labiau susikaupę rašydami, skaičiuodami, dirbdami su dokumentais, vairuodami automobilį.

Žuvys

Mažiau dėmesio kreipkite į nemalonias detales: per jas neišvysite visumos, nesugebėsite objektyviai įvertinti reikalo esmės. Geriau nesiimti atsakingo darbo, atidėkite tai rytdienai. 

Šaltinis: vytautus.com 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų