REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, ką naujos savaitės pradžiai žada 12 zodiako ženklų horoskopas.

Sužinokite, ką naujos savaitės pradžiai žada 12 zodiako ženklų horoskopas.

REKLAMA

Avinas

Šiandien daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos ir materialinius, piniginius klausimus. Jums netrūks praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti vieną reikšmingą sumanymą.

Tauras

Gera diena pradėti nauja, užsiimti kūryba. Pasistenkite geriau suprasti mylimą žmogų. Galbūt jūsų apetitai, įnoriai viršija to asmens galimybes. Tai puiki diena geranoriškam santykių išsiaiškinimui. Daugiau dėmesio skirkite ir vaikams.

Dvyniai

Šiandien galite daug nuveikti, nes pati aplinka jums visur padės. Tikriausiai gausite naudingos informacijos, susijusios su įsidarbinimu, sveikatos atstatymu. Tiesa, pajamos gali neatitikti poreikių, bet nuotaikos tai neturėtų gadinti.

Vėžys

Tikriausiai pagerės santykiai su aplinkiniais. Pasijusite labiau reikalingi. Komfortas, grožis, meilė nebus tušti žodžiai, šie dalykai stipriai užpildys jūsų erdvę. Susidarys įspūdis, kad pradeda dvelkti geromis permainomis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikėtina, kad neišvengsite tam tikrų finansinių rūpesčių. Galite sudaryti draudimo sutartį, mokėti mokesčius, pirkti ar parduoti akcijas, arba tiesiog tuo domėtis. Būsite nusiteikę ir pramogoms, meilei, seksualiniams eksperimentams.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien sudarytas sandoris, naujai užmegztas romantiškas ar dalykinis ryšys gali būti perspektyvus. Nauji pažįstami gali pateikti svarbių pasiūlymų arba pasitarnauti jums kaip tarpininkai. Ateityje tai gali duoti nemažą naudą.

Svarstyklės

Sąžiningiems, apgalvotiems veiksmams ši diena gana palanki. Palanku diegti naujoves, keisti darbo profilį, tvarkyti finansinius reikalus. Galbūt likimas staiga pats išspręs kažkokią jums iškilusią dilemą.

Skorpionas

Jūsų sugebėjimas diplomatiškai ir kartu motyvuotai bendrauti, derėtis, pasitarnaus ne vien jums. Seksis daryti gerą įspūdį aplinkiniams, ypač priešingai lyčiai. Galite tikėtis vertingų pasiūlymų, intriguojamų kvietimų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Apmąstymai vienumoje, įsigilinimas į rūpimą informaciją gali padėti atskleisti svarbias detales, paslaptis, neafišuojamus motyvus. Panašu, kad kai kurios slaptos viltys gali pradėti pildytis.

Ožiaragis

Palanku imtis svarbių darbų, aiškintis finansinius arba meilės santykius. Galite kažką laimėti, jei tik pasiryšite išbandyti jėgas. Galbūt pavyks padaryti įspūdį jums rūpinčiam asmeniui.

Vandenis

Malonių emocijų suteiks draugystės ir meilės ryšiai. Jūs tarsi plauksite pasroviui, nesukdami sau galvos dėl to, kas vyksta už jūsų namų ir darbo kabineto sienų. Nuosavybės, nuomos reikalai gali pradėti spręstis jūsų naudai.

Žuvys

Diena bus kupina įspūdžių, kontaktų. Noriai bendrausite, demonstruosite žinias, žarstysite patarimus bei sąmojį. Palanki diena įvairioms sutartims, reikalams su žiniasklaida, trumpoms išvykoms, meilės pasimatymams.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų