REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Paskutinis vasario sekmadienis ypatingas tuos, kad žvaigždės beveik visus ženklus apipils išbandymais ir neigiamais išgyvenimais. Verčiau pasisaugokite.

13

Paskutinis vasario sekmadienis ypatingas tuos, kad žvaigždės beveik visus ženklus apipils išbandymais ir neigiamais išgyvenimais. Verčiau pasisaugokite.

REKLAMA

Vasario 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Pasyvus metas: darbai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Jeigu turite galimybių atidėti visus reikalus rytdienai, taip ir padarykite.

Tauras

Palanki diena svarbiems reikalams tvarkyti bei romantiškiems pasimatymams.

Dvyniai

Verta sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją, ieškoti savo veiklos trūkumų bei būdų jiems ištaisyti. Dėl smulkmenų nesinervinkite, labiau pasaugokite savo ramybę ir sveikatą.

Vėžys

Palanki diena susitarimams. Šiandien svarbu parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui: sulauksite gero atgarsio.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nerami diena: tai emociškai sudėtingas metas, bet tinkamas tvarkyti skolų reikalus. Kad ir kas nutiktų, būtina tvardytis, kitaip galite susipykti su savo vaikais ar antrąja puse, mylimu žmogumi. Pasistenkite sąmoningai atsiriboti nuo blogų minčių, nemalonių žmonių, siekite suteikti sau daugiau džiaugsmo.

REKLAMA

Mergelė

Tai palankus metas susitikti su žmonėmis iš toli, viešnagėms.

Svarstyklės

Sunkokas laikas: jums teks labai susitelkti, kad pasiektumėte savo tikslus. Kad liktumėte patenkinti diena, imkitės tik svarbiausių reikalų ir nepriekaištaukite mylimam žmogui.

Skorpionas

Palanku kreiptis pagalbos, patarimo, paramos.

Šaulys

Nekokia diena: senos problemos su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi gali atsinaujinti. Šiandien patartina daugiau ilsėtis ir bendrauti tik su bičiuliais, nesiaiškinti santykių su mylimaisiais.

Ožiaragis

Imkitės to, kas anksčiau nepavyko ar dėl kitokių priežasčių buvo atidėta: pavyks reikalus sutvarkyti gana greitai, tik būkite kiek lankstesni bei tolerantiškesni bendraudami.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nebūkite atlapaširdžiai, nei tvarkydami reikalus, nei meilės srityje. Būtinai tarkitės su artimaisiais finansiniu klausimu: jums gali pritrūkti įžvalgumo, atsargumo.

Žuvys

Atidžiau įsiklausykite, ką kalbate mylimam žmogui, sutuoktiniui ar savo veiklos partneriui: susimąstykite, ką apie juos galvojate, kaip priimate iš jų gautus patarimus, pamokymus.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų