REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Protinga mergaitė  (nuotr. 123rf.com)

Šeštadienis ne vienam Zodiako ženklui prognozuojamas gan įtemptas: reikės įvertinti ne tik savo, tačiau ir aplinkinių veiksmus.

36

Šeštadienis ne vienam Zodiako ženklui prognozuojamas gan įtemptas: reikės įvertinti ne tik savo, tačiau ir aplinkinių veiksmus.

REKLAMA

Vasario 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Gilinkitės į įvairias paslaptys, mokykitės iš savo bei kitų žmonių patirties, iš protingų knygų ir aplink verdančio gyvenimo. Būkite dosnūs, bet su protu ir saiku. Nesistenkite gauti tai, kas jums nepriklauso.

Tauras

Ši diena palankesnė dvasiniams ir kūrybiniams ieškojimams nei praktinei veiklai. Nusimato daug kontaktų, telefoninių pokalbių. Būkite apdairūs su transportu, elektra susijusiuose reikaluose.

Dvyniai

Šiandien labai svarbu mokėti išklausyti, suprasti artimus žmones. Antraip gali kilti rimtų problemų. Kitų aplaidumas, lengvabūdiškumas šiandien nejuokais ves jus iš kantrybės. Pasistenkite nesipykti, ieškokite kompromiso.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Ši diena žada svarbius dalykine bei finansine prasme susitikimus, susitarimus. Rūpesčių gali kelti vaikai, partneriai. Galimos su jais susijusios išlaidos ar nuostoliai. Neleiskite, kad jumis naudotųsi, manipuliuotų.

REKLAMA

Liūtas

Tikėtinos smulkios permainos dalykinėje sferoje. Pasistenkite viską daryti atidžiai, atsakingai, nepasiduoti įtartinam spaudimui, įkalbinėjimams.

Mergelė

Teks derinti savo interesus, norus su kitų žmonių, prisitaikyti ir apkarpyti savo troškimus bei planus. Kils pagundų, kurios žada nekokias pasekmes. Venkite aferų, dėl kurių galite pažeisti įstatymą. Venkite abejotinų nuotykių.

Svarstyklės

Šiandien takto ir saiko jausmas tiesiog būtinas bendraujant su partneriais, antraip išprovokuosite negatyvias reakcijas.

Skorpionas

Į ateitį stenkitės žvelgti kuo blaivesniu žvilgsniu. Nekurkite klaidingų projekcijų, atskirkite fantazijas nuo tikrovės, tiek rinkdamiesi veiklos sritis, kelionių maršrutus, tiek spręsdami asmeninių santykių, gerovės klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Regis, padidės darbų apimtis arba nerimas dėl neatliktų įsipareigojimų, darbo drausmės pažeidimo, nepatogių naujovių ar kt. Diplomatiškai elgiantis turėtų pavykti rasti išeitį iš keblių situacijų.

Ožiaragis

Būsite aktyvūs darbuose ir kontaktuose. Jeigu reikės ginti savo interesus, kreipsitės pagalbos į pažįstamus žmones. Tačiau šie šiandien kažkaip gali jus klaidinti iš savanaudiškų paskatų arba dėl neišmanymo.

Vandenis

Šiandien jausite energijos stygių, sumažės pasitikėjimas savimi. Galbūt nusivilsite kažkokiu susitarimu, susitikimu. Reikėtų trumpam atitrūkti nuo įtemptų darbų, atsipalaiduoti.

Žuvys

Šiandien gali trūkti santarvės, komforto ir tvarkos. Originalumas, kūrybiškas požiūris nepakenks, tačiau gali pakenkti lengvabūdiškumas. Patartina ramybė, santūrumas, ypač jei norite išvengti nesusipratimų bei ginčų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų