REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Seksas (nuotr. 123rf.com)

Jei jums sunku pasiekti orgazmą, gali būti naudinga pakeisti sekso pozą. Štai kodėl ši oralinio sekso poza gali jums padėti,rašoma dailystar.co.uk.

21

Jei jums sunku pasiekti orgazmą, gali būti naudinga pakeisti sekso pozą. Štai kodėl ši oralinio sekso poza gali jums padėti,rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Orgazmo nelygybė paliečia tris moteris iš keturių visame pasaulyje. Neseniai atliktas tyrimas parodė, kad 75% moterų sekso metu orgazmo nepasiekia, lyginant su vos 28% vyrų.

Jei esate viena iš šių moterų, kurioms malonumo patirti vis nepavyksta, yra daugelis būdų tai pakeisti.

Anksčiau pasakojome, kaip „Queening“ padėjo moterims paimti valdžią miegamajame. Dabar atsirado dar vienas naujas judesys, padėsianti užverti vadinamąją „orgazmo prarają“ tarp vyrų ir moterų.

„Kleopatra“ padidina moterų šansus pasiekti didįjį O. Šios pozos metu moteris turi atsiklaupti ant lovos ir rankomis atsiremti už savęs.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet meilužis turi įsitaisyti jai tarp kojų ir maloninti ją oraliniu būdu.

Kitaip nei įprastos oralinio sekso pozos, ši moteriai suteikia daugiau kontrolės. „Sex Position Club“ tinklapyje rašoma: „Moteris nukreipia ir nurodo, lyg ji suteiktų leidimą savo vyriškos lyties partneriui liesti jos kūną, o pati į viską žiūrėtų iš šalies.“

REKLAMA

Kadangi moteris gali sulenkti kojas taip, kaip jai atrodo geriausia, tokiu būdu ji užtikrina, kad vyras pasiektų visas svarbiausias vietas.

Jei norite dar daugaiu galios, galite vieną ranką uždėti partneriui ant galvos. Moteriai artėjant prie orgazmo ji gali klubus paslinkti truputį į priekį, kad stimuliacija būtų stipresnė.

Kai jau būsite gerai išmokę šią pozą, kodėl gi neišbandžius ir kitų technikų. Nuotykingoms poroms patinka „Pogo“ – tai taip pat puikus būdas pasiekti orgazmą.

Vyrams, ypač tiems, kurie nėra labai gausiai gamtos apdovanoti, geriausi judesiai yra „X Marks The Spot“. Taip pat galite pasiskaityti, kodėl 2018 metais taip išpopuliarėjo tantrinis tekstas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų