REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį vakarą TV3 televizija pakvietė žiūrovus į gerumo, vilčių ir stebuklų išpildymo koncertą – „Išsipildymo akcija 2020“. Prie nuostabios ir šiltos renginio atmosferos prisidėjo ir ekonomikos mokslų daktarė, floristė, laidų vedėja Kristina Rimienė.

Jau šį vakarą TV3 televizija pakvietė žiūrovus į gerumo, vilčių ir stebuklų išpildymo koncertą – „Išsipildymo akcija 2020“. Prie nuostabios ir šiltos renginio atmosferos prisidėjo ir ekonomikos mokslų daktarė, floristė, laidų vedėja Kristina Rimienė.

REKLAMA

Prie TV3 ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymo akcijos“ Kristina Rimienė savo įspūdingomis floristinėmis kompozicijomis prisideda jau trečius metus.

„Man tai yra vienas laukiamiausių metų projektų. Kiekvieną kartą įdomu, ką galima naujo sugalvoti. Žinoma, viskas priklauso ir nuo režisūrinių sprendimų. Man tenka bandyti realizuoti savo idėjas prisiderinus prie režisieriaus vaizdinio.

Šį kartą sukurta tokia pasaka labai artima širdžiai. Norėjosi parinkti tokias šviesias spalvas, nes karantinas sugriežtino visus mūsų gyvenimo kampus, todėl nesinorėjo ryškių, akį rėžiančių spalvų. Todėl šįkart rausva ir mėtinė spalva suniveliuota į vieną konceptą“, – pasakoja ji.

REKLAMA
REKLAMA

Karantinas apsunkino darbus

Žmonės planuoja šventes pasitikti namuose, todėl ir nuo ankstyvo meto puošiasi namus. K. Rimienė pripažįsta, kad visų dekoracijų pasiūla, kurias iki šiol matydavome prekybos centruose ir floristikos parduotuvėse, yra gerokai sumažėjusi, bet problemų nėra, jeigu turi idėjų.

REKLAMA

Ji neslepia, kad susitaikyti su karantino keliamais iššūkiais yra sudėtinga, o ir jai pačiai teko susidurti su šia liga. Laimei, viskas praėjo lengvai.

„Karantinas ir liga koreguoja ne tik asmeninį gyvenimą, bet ir darbą, bendravimą. Viskas yra paveikta, pakeista, bet tikiuosi, kad viskas tik į gerą, galime daugiau laiko praleisti su šeima“, – šypsosi laidų vedėja.

Linki tikėjimo

Floristė ir laidų vedėja K. Rimienė tikina, kad žiūrovų laukia tikrai gražus reginys, kuris ne tik pamalonins akis, bet ir leis išpildyti dideles mažų vaikų svajones.

REKLAMA
REKLAMA

„Žiūrovams palinkėčiau aiškiai suprasti, kad tai, kad jie prisideda prie šito tikslo, duos nuostabių rezultatų vaikučiams ir jų šeimoms, kurie už savo vaikučius serga visa širdimi ir stengiasi jiems padėti.

Reginys bus tikrai gražus, o tai, kad jie prisidės, turimais resursais, kad ir nedideliais, padės išpildyti vaiko labai reikalingas svajones. Manau, kad tai gražiausias ir didžiausias stebuklas. Tad ir linkiu jiems to tikėjimo“, – šypsosi ji.

Apie „Išsipildymo akciją“

„Išsipildymo akciją“ organizuoja TV3 ir SEB bankas. „Išsipildymo akcija“ sėkmingai gyvuoja nuo 2003 metų. Per visus šiuos metus geros valios žmonės paaukojo beveik 10 mln. Eurų. Už suaukotas lėšas ligoninėms ir vaikams buvo nupirkta medicininė įranga, vaistai, atliktos operacijos, suteiktos reabilitacijos, pagerinta buitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš viso akcijos metu buvo padėta daugiau nei 180-iai itin sunkių ligonių, kai kurie iš jų, tiesiogine to žodžio prasme, buvo prikelti gyvenimui. Per daugelį metų „Išsipildymo akcija“ pavirto reiškiniu, kuris tapo žinomas ir mylimas daugelio Lietuvos žmonių – ji tapo mūsų visų. Kasmet visuomenė susiburia bendriems tikslams, bendrai misijai – padėti Lietuvos vaikams.

Prisidėti prie „Išsipildymo akcijos“ galima telefonu:

1891 – 3 eur;

1892 – 5 eur;

1893 –  10 eur.

Informacija bankiniams pavedimams atlikti:

AB SEB banko akcijos sąskaita: LT89 7044 0600 0385 2791; Kodas 70440; Labdaros fondas „Vienybė“; Įmonės kodas 192000131.

REKLAMA

AB „Swedbank“ akcijos sąskaita: LT06 7300 0101 1936 4074; Kodas 73000; Labdaros fondas „Vienybė“; Įmonės kodas 192000131.

AB Luminor Bank akcijos sąskaita: LT75 4010 0424 0261 9386; Kodas 40100; Labdaros fondas „Vienybė“; Įmonės kodas 192000131.

AB „Citadele“ banko akcijos sąskaita: LT19 7290 0000 0170 0188; Kodas 72900; Labdaros fondas „Vienybė“.

Aukojimas taip pat galimas per elektroninio aukojimo sistemą Aukok.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų