REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios žiemos šventės – puiki proga pradžiuginti artimuosius dovana, padėsiančia palaikyti gerą savijautą ir sveikatą. Dalinamės keliomis idėjomis! 

Didžiosios žiemos šventės – puiki proga pradžiuginti artimuosius dovana, padėsiančia palaikyti gerą savijautą ir sveikatą. Dalinamės keliomis idėjomis! 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Termosas arba termo puodelis 

Tegul mėgstama arbata visada bus kartu! Tokia dovana labai praktiška ir aktuali, ypač – šaltuoju metų laiku. Termose galima nešiotis pačių įvairiausių vaistažolių arbatą, o nedidelį puodelį patogu neštis lekiant į darbą. 

REKLAMA

Receptų knyga 

Sveikas maistas – tai ne vien švieži vaisiai ir daržovės. Padovanokite naudingų receptų knygą – ji gali pakeisti požiūrį į sveiką mitybą. Trintos sriubos, sveiki saldumynai ir kiti kulinariniai šedevrai neabejotinai pradžiugins ir jus – tereikia dažniau užsukti į svečius. 

Riešutų arba džiovintų vaisių rinkinys 

Tai puiki dovana besirūpinantiems savo sveikata. Džiovinti produktai ilgai negenda, jų nauda ir pasirinkimas – dideli. Daug sveikiau už sumuštinį (o ir nešiotis kaip užkandį bus patogiau). 

REKLAMA
REKLAMA

Prieskoniai 

Jeigu jums brangus žmogus mėgsta gaminti, padovanoti galite ir prieskonių rinkinį. Jie suteiks patiekalams ypatingą skonį ir aromatą. Be to, kiekvienas iš jų pasižymės vis kitomis naudingomis savybėmis. Kartu galite padovanoti ir knygą apie įvairias žoleles, kad susigaudyti būtų lengviau. 

Elektrinis smulkintuvas 

Gera technika ženkliai palengvina buitį. Tik pagalvokite, kiek skanaus ir naudingo galima paruošti su elektriniu smulkintuvu-trintuvu! Tai ir įvairios trintos sriubos, košės, ir vaisių bei daržovių gėrimai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Masažiniai vidpadžiai 

Jeigu jums brangus žmogus daug laiko praleidžia ant kojų, jis tikrai įvertins masažinius vidpadžius. Jie gerina kraujo cirkuliaciją ir mažina kojų nuovargį. 

Elektroninės svarstyklės 

Tokia dovana tiks ne kiekvienam (ją galima tiesiog neteisingai interpretuoti), bet jeigu žinote, kad žmogus nori numesti svorio ar išlaikyti esamą, ir naudoja tik paprastas mechanines... Kodėl gi ne? Tuo labiau, kad dovanoti galima nebūtinai vonios svarstykles – virtuvines įvertins kiekviena gaminanti šeimininkė. 

Natūralūs vitaminai stiklainyje 

Dovaną galima padaryti ir savomis rankomis. Paruoškite medaus, riešutų ir džiovintų vaisių mišinį – tai tikra vitaminų ir mineralinių medžiagų bomba. Tokia dovana stiprina imunitetą, be to, yra labai skani.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų