REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Čarli FIlips (tv3.lt fotomontažas)

27-erių Čarli Filips, gyvenanti Kembridžšyro grafystėje, Didžiojoje Britanijoje iki šiol yra turėjusi dvi krūtų didinimo operacijas, lūpų putlinimo injekcijas, botulino injekcijas ir planuoja dar daugiau operacijų.

11

27-erių Čarli Filips, gyvenanti Kembridžšyro grafystėje, Didžiojoje Britanijoje iki šiol yra turėjusi dvi krūtų didinimo operacijas, lūpų putlinimo injekcijas, botulino injekcijas ir planuoja dar daugiau operacijų.

REKLAMA

Čarli pirmą kartą pradėjo domėtis plastinėmis operacijomis, po operacijos skirtos jos stuburui ištiesinti, kai jai buvo 17 metų. Po šios operacijos moteris liko nepatenkinta savo išvaizda, pradėjo kristi svoris.

Būtent tada Čarli nusprendė transformuoti save į gražiausią jai žinomą moterį – lėlę Barbę.

Nepigios procedūros

Iš viso, Čarli manymu, jos „patobulinimai“ jau kainavo apie 16–17 tūkstančių svarų sterlingų. Už viską sumokėjo jos vyras Rosas, kuriam itin patinka nauja Čarli išvaizda.

Britei yra atlikta įvairiu chirurginių ir kitokių procedūrų. Pirmoji procedūra – lūpų formos korekcija injekcijomis kai jai tebuvo 19 metų. Vėliau – botulino toksino injekcijos nuo raukšlių, skruostų ir smakro implantai, dantų tiesinimas kapomis, antakių bei lūpų tatuiruotės.

REKLAMA
REKLAMA

Kad įgyvendintų savo svajonę tapti lėle Barbe, moteris po plastikos chirurgo skalpeliu gulė jau du kartus, kad pasididintų krūtis. Paskutinė operacija atlikta šių metų kovą.

REKLAMA

„The Sun“ kalbinta Čarli sako: „Man labai patinka Barbės įvaizdis ir ji yra mano įkvėpimo šaltinis. Man patinka mažas liemuo, didelė krūtinė, didelės lūpos, ilgi šviesūs plaukai ir papildomas įdegis. Aš tiesiog jaučiuosi patrauklesnė ir labiau pasitikiu savimi, kai turiu ilgus šviesius plaukus, įdegį, makiažą ir lūpų užpildus“

Sutuoktiniui tokia moters išvaizda  itin patinka

Čarli jau penkis metus gyvena santuokoje su savo vyru Rosu ir pasakoja, jog vyras negali atsigerėti jos išvaizda. Moteris taip pat pasakoja, kad jos vyras moka už visas jos procedūras: „Jam patinka rezultatas todėl jis moka už visas mano grožio procedūras, kirpyklą, dantų balinimą. Jis taip pat moka už mano operacijas.“

REKLAMA
REKLAMA

„Aš kiekvieną savaitę prižiūriu savo įdegį degindamasi savo soliariumo lovoje ar dirbtinio įdegio pagalba. Lūpų injekcijas darausi kas šešis, devynis mėnesius ir reguliariai balinu dantis pas dantistą arba namuose su namų balinimo rinkiniu.“

Rosas, kuriam priklauso tinkavimu užsiimanti įmonė taip pat mokės už būsimą Čarli nosies operaciją, kuri bus atlikta artimiausiu metu.

Vieno vaiko mama tikisi, jog būsima operacija jai atneš laimę

„Šiuo metu esu užsirašiusi konsultacijai gruodį, dėl nosies plastinės operacijos. Tikiuosi ją pasidaryti kitų metų pradžioje. Mano vyras už tai sumokės. Vis dar nesu 100 procentų laiminga savo išvaizda ir tikiuosi, kad nosies plastinė operacija padės man pagaliau tapti laiminga“,– teigia moteris, rašo laikraštis „The Sun“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kai susitvarkysiu nosį, taip pat reikės perdaryti smakrą, žandus ir lūpas. Mano dantys ir krūtys padarė mane labiau pasitikinčią savimi, seniau negalėjau šypsotis arba nekęsdavau dėtis maudymosi kostiumėlį, o dabar jaučiuosi kaip naujas žmogus“,– laikraščiui „The Sun“ pasakoja Č. Filips.

Moteris Barbė nepamiršta ir sporto

Čarli sportuoja tris, keturis kartus per savaitę ir „švariai“ valgo penkias dienas per savaitę, pasilepinti sau leidžia tik savaitgaliais.

Moteris taip pat pasidalino savo mitybos įpročiais:

„Valgau kuo švariau kiekvieną dieną. Į arbatą vietoje cukraus dedu saldiklį, kiekvieną dieną pietums valgau salotas su lašiša ir citrinų padažu. Vištiena ir žuvis yra mano pagrindinis maistas, kaip ir saldžiosios bulvės ir daržovės. Užkandžiauju, mažo riebumo jogurtais, jūržolių užkandžiais, vakarais – žuvimi ar kumpiu.“

REKLAMA

Vyras Rosas namų garažą pavertė sporto sale, kurioje yra bėgimo takelis ir kita sporto įranga, kad moteris galėtų rūpintis sūnumi kol sportuoja namuose.

Internautai nėra tokie Čarli gerbėjai kaip jos vyras. Anot moters socialiniai tinklai jai kartais ir padeda: „Instagram ir kitos socialinės medijos iš tikrųjų man labai padėjo ir supažindino su šauniais žmonėmis iš viso pasaulio. Sulaukiu ir negražių žinučių ar komentarų, tačiau į juos nekreipiu dėmesio.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų