REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bioenergetikas Vladimiras Azanovas būdamas vos trylikos sužinojo turįs dovaną matyti daugiau. Po trijų klinikinių mirčių Vladimiras suprato, kad jo kelias – padėti žmonėms leisti suprasti, kas slypi anapus ir kaip visą tai paveikia mūsų gyvenimą.

Bioenergetikas Vladimiras Azanovas būdamas vos trylikos sužinojo turįs dovaną matyti daugiau. Po trijų klinikinių mirčių Vladimiras suprato, kad jo kelias – padėti žmonėms leisti suprasti, kas slypi anapus ir kaip visą tai paveikia mūsų gyvenimą.

REKLAMA

„Pasaulis pagal moteris“ laidoje kartu su vienu žymiausiu Lietuvos parapsichologu, astrologu Vladimiru Azanovu kalbėjusi laidos vedėja Kristina Rimienė gvildeno pomirtinio gyvenimo temas.

Vladimiras pomirtinį gyvenimą aiškiai mato ir supranta. Jis ekstrasensinius gebėjimus pajuto dar vaikystėje, matė vizijas, o sužinojęs apie nepagydomą ligą ir sulaukęs stebuklo vėl tęsti gyvenimą, jis ėmėsi vystyti savo gebėjimus ir padėti kitiems žmonėms.

Gyvenimas – malonumas

Laidos vedėjai pasiteiravus, ar toks gyvenimas nėra sudėtingas pačiam parapsichologui, vyras tik šypteli, kad gyvenimas yra iš tiesų malonus.

REKLAMA
REKLAMA

„Gyvenimas yra kaip muzika, tapyba, poezija. Aš mėgstu ir eilėraščius rašyti, ir tapyti. Aš visada norėjau padėti žmonėms kokiu nors būdu: ar tai patarimais, ar žodžiais. Matai, kad žmogui blogai ir vienas žodis žmogui gali padėti, jis patiki manimi, kad bus gerai“, – paaiškina pašnekovas.

REKLAMA

V. Azanovas sako, kad daug kas pasikeitė tada, kai sulaukęs 32-ejų metų jis susirgo sunkia liga. Tuomet vyras negalėdavo miegoti naktimis, nes atrodydavo, kad jau už kampo jo laukia mirtis.

„Visomis naktimis rašydavau eilėraščius apie mirtį, kai ateidavo rytas, kiti pacientai keldavosi, aš nueidavau miegoti. Tokiu būdu aš neleisdavau sau palikti šios žemės be nieko. Aš turiu kažką palikti. Gyvenimas yra malonus, reikia džiaugtis tuo kiekvieną akimirką.

Mes vis galvojame, kažkas blogai kažką pasakė, kažkas blogai padarė, gal pažiūrėkime kitu kampu – kodėl jis taip padarė? Gal viskas yra viduje, reikia keistis, bet ne, žmogus nenori keistis. Žmogus nueina į bažnyčią, pasimeldžia ir galvoja, kad jis yra švarus. Daro blogai tą patį kiekvieną dieną, bet vėl eina į bažnyčią...“, – paaiškina parapsichologas.

REKLAMA
REKLAMA

Gero žmogaus nepuls jokia liga

Vyras patikina, kad galbūt žmonėms Viešpats ir atleis, tačiau svarbiausia yra pačiam žmogui atleisti sau:

„Nenoriu kalbėti apie senus žmones, jie bažnyčioje prašo sveikatos. Kalbu apie tuos žmones, kurie nesupranta ir nesuvokia, kad neatleis niekas už tavo nuodėmes, taip, gal Viešpats ir atleis, bet ar tu, žmogau, pats sau atleisi? O čia klausimas. Nuo to ir priklauso gyvenimas.“

Bioenergetika pažymi, kad nuo visų mūsų veiksmų gyvenime priklauso ir mūsų sveikata. Mat jeigu nėra konfliktų ir žmogus yra geras – kokia gi liga gali ateiti?

„Jeigu tu geras, nėra konfliktų, kokia liga gali ateiti? Paaiškinkite. Jeigu tu darai blogus dalykus, pirmiausia darai blogą pats sau, o vėliau – ir aplinkiniams. Viskas yra mūsų viduje, rami siela reiškia ramų gyvenimą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sieloms padeda rasti kelią

Taip pat V. Azanovas neneigia, kad jam ne kartą yra tekę valyti namus nuo tarp žemės ir anapus pasaulio įstrigusių sielų. Bioenergetiko teigimu, tokiais atvejais jis joms parodo kelią.

„Keletą atvejų buvo, kai reikia išvalyti namus, pavyzdžiui, gresia pavojus, sielos triukšmauja naktį, daug žingsnių girdisi, jos jungia elektrą, televizorių ar ima skraidyti lėkštės.

Reikia mokėti suprasti, ar tai naminukai, ar tai mirusi siela. Jeigu tai būna siela, tai reiškiasi, kad ji viena koja čia, kita ten.

Tada aš einu į kontaktą su jais, parodau koridorių ir siela išeina. Ne su kiekviena mirusia siela galima tokiu būdu bendrauti, ne visos jos paklūsta. Dažniausia įstringa nužudyti žmonės, mirę ne savo mirtimi, įvykdę savižudybę – tada sielos kabo ore“, – pasakoja pašnekovas.

REKLAMA

Karmos taškų nėra

Parapsichologas mano, kad šiame gyvenime jokių karmos taškų nėra, tačiau už visus savo blogus darbus žmogus sumoka kitame gyvenime.

„Kas yra karma? Mūsų likimas, kaip galime uždirbti likimą? Kaip galima uždirbti taškų? Yra karma, karminių taškų nėra, jeigu kažką jūs pridirbote, kodėl jūs pridirbote? Turite gailėtis ir tai pataisyti. Blogi darbai žmogui nieko neatsiliepia, žmogus turi keisti savo nuomonę, įpročius ir elgesį.

<...> Šiame gyvenime žmogus nieko neuždirbs, kitame gyvenime jis ateis su pilnu savo uždarbiu. Kodėl gimsta neįgalūs žmonės? Reinkarnacija, žmogus padaro kažką blogą ir atgimsta su kančia. Kentėti turi ne jis, o tėvai, kurie turi padėti jam praeiti šį kelią. Tai labai sudėtinga tema, karminius dalykus ne visi gali suprasti ir suvokti. Gal to ir nereikia“, – atvirai priduria vyras.

REKLAMA

Norėtų atgimti tapytoju

Laidos „Pasaulis pagal moteris“ metu V. Azanovas paliečia ir dar vieną jautrią temą – meilę. Anot jo, tik ištisai galvojant apie savo mylimą asmenį, galime pajausti tikrąją meilę.

„Meilė yra tada, kai suvoki, kad nė vieną minutę negali gyventi be to žmogaus. Dvidešimt keturias valandas jūs turite galvoti apie mylimą žmogų, nesvarbu, ką jūs darote. Jūs turite visą parą būti kartu, tai yra meilė, o kai galvojate per parą dvidešimt minučių – meilės nėra“, – sako jis.

Pasiteiravus, ar kitame savo gyvenime vyras norėtų ir vėl atgimti parapsichologu, jis tik šypteli, kad turi kur kas didesnių svajonių.

„Aš mačiau savo daug praeičių, vienoje iš jų buvau žolininkas, žiniuonis. Kitame gyvenime aš pasistengsiu pakeisti savo vaidmenį, aš norėjau tapti fotožurnalistu, menininku, gal mano siela ir eis šiuo keliu. Antrą kartą nebus įdomu eiti tuo pačiu keliu, todėl kitame gyvenime noriu tapti geru tapytoju kaip Mikelandželas ar Pikaso“, – su viltimi pokalbį pabaigia V. Azanovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų