REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gana sėkminga diena visiems Zodiako ženklams. Šiandien palanku spręsti užsisenėjusius reikalus, tik nieko nedarykite paskubomis, galite palikti klaidų.

Gana sėkminga diena visiems Zodiako ženklams. Šiandien palanku spręsti užsisenėjusius reikalus, tik nieko nedarykite paskubomis, galite palikti klaidų.

REKLAMA

Avinas

Jausis nemenka įtampa, tačiau nuramins bendravimas su mylimu žmogumi ar antrąja puse. Mažiau kreipkite dėmesio į visokias nuogirdas: labai tikėtina, kad kažkas ką nors supainiojo ar jūs ne viską teisingai išgirdote, ne taip supratote.

Tauras

Būkite apdairesni, jei teks internete tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Tiesa, jums padės aplinkiniai bei artimieji, prisiims dalį jūsų rūpesčių, tik likite diplomatiški.

Dvyniai

Gali pablogėti nuotaika, savijauta, tad neforsuokite situacijos dirbdami, tvarkydami reikalus. Itin apdairūs būkite spręsdami su pinigais ar turtu susijusius klausimus.

Vėžys

Galimos nemalonios staigmenos. Tiesa, malonios ne mažiau pavojingos, nes gali suklaidinti. Šios dienos pasiūlymai gali apvirsti ir atvirkščiai, tad nebūkite patiklūs, turėkite apie viską savo nuomonę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tinka tvarkyti dalykinius reikalus, neblogas laikas pokalbiams su vadovu, partneriais ar mylimu žmogumi: jūsų žodžiai bus išgirsti ir įvertinti.

REKLAMA

Mergelė

Galite gauti puikių pasiūlymų, išgirsti malonių pažadų, tačiau neskubėkite tuo patikėti, tai gali nepasitvirtinti. Neskubėkite apsispręsti dėl bendradarbiavimo.

Svarstyklės

Tai jėgos metas: energijos pakaks, beveik savaime ims spręstis senos, įstrigusios problemos, tik patys labai nepersistenkite, neskubinkite įvykių.

Skorpionas

Gana sėkmingas laikas, pakaks jėgų, sulauksite palaikymo bei komplimentų gausos iš aplinkinių. Diena bus tinkama aktyviai tvarkyti reikalus, tik venkite impulsyvių sprendimų.

Šaulys

Gresia per didelis išlaidumas, tad labiau paisykite šeimos narių nuomonės, įspėjimų. Nepriimkite svarbių sprendimų tvarkydami piniginius, turto reikalus su niekuo nepasitarę, nes galite apsigauti.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nors išgirsite įdomių dalykų, nereikėtų tikėtis greitos naudos iš gautų pasiūlymų. Palanku ieškoti finansinės pagalbos, o ji gali ateiti gana netikėtu būdu.

Vandenis

Sunkoka diena, ne viską spėsite, galite net sunegaluoti. Vis dėlto ieškokite pagalbininkų ir imkitės tvarkyti susikaupusius reikalus.

Žuvys

Kad diena praeitų puikiai, nereikėtų per daug pasikliauti sėkme ir labiau remtis partneriais, siekti draugų pagalbos. Bus svarbu bendradarbiauti. Tiks ieškoti tarpininkų. Vakare gerai atsipalaiduoti bičiulių draugijoje.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų