REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos naujausiomis prognozėmis ir kviečiame sužinoti, ką jums žada žvaigždės kitai savaitei.

Dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos naujausiomis prognozėmis ir kviečiame sužinoti, ką jums žada žvaigždės kitai savaitei.

REKLAMA

Avinas. Pirmadienis – puikus metas aiškintis santykius, bet tik tuo atveju, jeigu norima juos nutraukti, nes saugoti ar juos puoselėti bus sunku. Bet savaitės viduryje įtampos jau neliks.  Tačiau savaitės pradžia tiktų tvarkyti juridinius, teisinius reikalus. Antroji savaitės pusė – poilsiui. 

Jautis. Darbe greičiausiai vyraus įprasta rutina, o namie – įprasta tvarka. Liks laiko susitikimams, pokalbiams su svarbiais jums asmenimis arba asmeniu – dabar labai geras metas puoselėti asmeninį ryšį su kuo nors. Būtent per jį galite išgirsti naudingų žinių arba sulaukti vertingų pasiūlymų. 

Dvyniai. Nedidelių, tačiau gana svarbių darbų, įsipareigojimų vykdymo, neatidėliotinų reikalų gali būti nemažai, teks imtis visko iš eilės ir nemurmėti. Bet produktyvumas bus didelis. Vis dar nestigs ir smagių pramogų bei kūrybos, tačiau pirmadienis šiems dalykams visai netinkamas. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe vyraus gerai pažįstama ir kai kada varginanti rutina, o namie vis dar nestigs noro padaryti taip, kad čia būtų dar jaukiau ir dar gražiau. Atskirai paėmus, abiejose srityse seksis gerai, tik savaitės pradžioje jas suderinti bus praktiškai neįmanoma. Nestigs smagių pramogų, būsite kūrybiški. 

REKLAMA

Liūtas. Gali būti, jog daugiausia dėmesio bei pastangų paprašys namų, šeimos reikalai – jų imtis dabar metas labai geras, bus lengva įtraukti namiškius, todėl greitai pavyks pasiekti tai, ką numatėte. Bendraujant su aplinkiniais žmonėmis apdairumo prireiks savaitės pradžioje, vėliau viskas seksis kuo puikiausiai. 

Mergelė. Būsite labai atviri, daug ir mielai bendrausite, galbūt reikės nemažai judėti nedideliais atstumais. Labai geras metas tiems, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija – antroje savaitės pusėje pajusite dar didesnį įkvėpimą. Netikėtų išlaidų reikėtų pasisaugoti savaitės pradžioje. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Asmeniniu žavesiu (kuris bus išties nemenkas) nereikėtų pasikliauti savaitės pradžioje, bet tuo metu seksis tvarkyti dalykinius reikalus – bus patogu susitelkti į juos. Vėliau kūrybiškumas ir žavesys atsigaus. Piniginiai reikalai labai gražiai atrodys visą savaitę. 

Skorpionas. Būsite energingi, veiklūs, puikios nuotaikos, todėl geriausiai seksis ta veikla arba tie darbai, kurių imsitės arba kuriuos prižiūrėsite patys, asmeniškai. Nuo savaitės vidurio jūsų dalykiškumas, iškalba dar padidės ir pagerės, ateis geras metas bet kokiai veiklai, kuri susijusi su žiniomis ar informacija. 

Šaulys. Gali susidaryti įspūdis, kad svarbūs darbai arba įvykiai tarsi slepiasi nuo jūsų. Iš tiesų dabar panašiai ir bus, visgi savaitės pradžia darbe leis šiek tiek padirbėti. Puikus metas ilsėtis, kaupti jėgas ateičiai – netrukus pravers. Nuveikti ką gražaus ir smagaus mielai padės artimi draugai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbe nedidelių reikalų gali būti savaitės pradžioje, vėliau viskas aprims. Palankus metas kolektyvinei veiklai – daugiau, dažniau pabūti su artimais draugais, pabendrauti, kartu nuveikti ką mielo ir smagaus. Gražiai klostysis ir bendri darbai kartu su kolegomis darbe. 

Vandenis. Tikėtina, kad nestigs darbo darbe, profesijos srityje, o nuo savaitės vidurio veiklos čia bus dar daugiau. Tačiau jėgų, kūrybiško požiūrio ir net apsukrumo bus taip pat nemažai, todėl su visomis užduotimis  susidorosite lengvai. Apie keliones galvoti geriau seksis antroje savaitės pusėje. 

Žuvys. Darbų darbe (kol kas) nebus daug, o namie įprastos tvarkos griauti niekas irgi neketina. Kitose srityse veiklos irgi nedaug – galima bus ilsėtis. Ilsėtis ir rengtis aktyviai veiklai siekiant finansinės naudos – ji prasidės netrukus. Antroje savaitės pusėje daugiau aiškumo bus ir dėl galimų kelionių. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų