REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio horoskopas: kils pagundų, kurių turėtumėte vengti

Lapkričio 1 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Lapkričio 1 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jūsų aktyvumas ir kūrybingumas stebins aplinkinius. Galite iškrėsti kažką, kas jums nebūdinga. Talentingai manipuliuosite kitų žmonių jausmais. Kokie bebūtumėte apsukrūs, galite ir patys įkliūti į pavojingas pinkles.

Tauras

Nusimato kontaktai su verslininkais. Galbūt gausite žinią, susijusią su verslo aktualijomis. Vis dėlto kai kurių planų įgyvendinimas gali strigti dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių.

Dvyniai

Šiandien turbūt neišvengsite santykių aiškinimosi, pokalbių, ginčų. Nevenkite jų, bet stenkitės neperžengti etiško bendravimo ribų. Galbūt pavyks išsiaiškinti tai, kas buvo nutylima. Flirtas, romantika gali ypač įpareigoti.

Vėžys

Kils pagunda smarkiai išlaidauti arba leistis į itin abejotinus nuotykius, aferas. Būkite atidesni su svetimomis vertybėmis, dokumentais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien daug bus kalbama apie mokslą, užsienį, keliones, išvykusius pažįstamus, ateities planus. Galite gauti svarbią žinią arba nustebins informacija internete.

REKLAMA

Mergelė

Nelabai seksis laikytis numatytos darbotvarkės, nes atsiras nenumatytų rūpesčių. Pagrindinė sėkmės sąlyga - darnus bendradarbiavimas su aplinkiniais. Tačiau gali būti, kad kažko nepasidalinsite ar vieni kitiems neįtiksite.

Svarstyklės

Į dviprasmišką situaciją galite patekti dėl flirtų, neištikimybės ir pan. Netgi draugais nederėtų aklai pasitikėti, jei nenorite nesusipratimų, nuostolių.

Skorpionas

Stigs noro dirbti, bendrauti, sumažės energijos. Nekokia diena sveikatai, nes didesnė tikimybė patirti staigų kraujotakos sutrikimą, alerginę reakciją, apsinuodyti ir pan.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Iš draugo ar partnerio galite sulaukti staigmenų. Tai jums nebūtinai patiks, tačiau elgsitės atlaidžiai, kilniai, stebinsite originaliu požiūriu ir argumentais.

Ožiaragis

Galbūt nuostolių patirsite per artimą žmogų. Apgauti gali ir sukčiai. Mokėkite ne tik imti, bet ir duoti. Grąžinkite, kas jums nepriklauso, būkite sąžiningi. Tai išeis į naudą ne viena prasme.

Vandenis

Ši diena leis rasti bendrą kalbą su žmonėmis. Vis dėlto emocijų ir prieštaringiausių minčių gali sukelti dominančio asmens poelgis. Pastangos, nukreiptos į mokslą, sportą, meilę, turėtų nenuvilti.

Žuvys

Šiandien nelaukite didelio draugiškumo ir supratimo: visi rūpinsis tik savo reikalais. Verčiau visko nesugadinkite savo netaktu, nesaikingumu. Gali sustiprėti noras rizikuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų