REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vėlinių laikotarpiu puošiame mirusių artimųjų kapus ir prisimename  tuos, kurių nebėra šalia. Tačiau parapsichologo Vladimiro Azanovo teigimu, mirusieji visada yra šalia mūsų, o su sielomis galima bendrauti taip pat kaip su gyvais žmonėmis.

Vėlinių laikotarpiu puošiame mirusių artimųjų kapus ir prisimename  tuos, kurių nebėra šalia. Tačiau parapsichologo Vladimiro Azanovo teigimu, mirusieji visada yra šalia mūsų, o su sielomis galima bendrauti taip pat kaip su gyvais žmonėmis.

REKLAMA

Apie tai, koks yra gyvenimas po mirties, kada kitame gyvenime atgimstama vyru, o kada moterimi ir kaip pomirtinis gyvenimas susijęs su tuo, kad moterims nepavyksta ištekėti, bioenergetikas atskleidė laidoje „Pasaulis pagal moteris“.

Turėjo mirti būdamas 28-erių

V. Azanovas yra vienas žymiausių Lietuvos bioenergetikų, parapsichologų, astrologų, ekstrasensinius gebėjimus pajutęs dar vaikystėje – jau tada jis matė regėjimus. Būdamas 13 metų vizijose jis pamatė savo žmoną, sužinojo, kad išvyks gyventi į Lietuvą ir mirs būdamas 28-erių.

Koma, klinikinė mirtis, juodžiausios gydytojų prognozės ir pojūtis, kad išeina iš gyvenimo – visa tai Vladimirui pavyko išgyventi. Jis pasakoja, kad pirmą kartą su anapusiniu pasauliu susidūrė klinikinės mirties metu. 

REKLAMA
REKLAMA

„Tuo momentu buvo didelis koridorius, šviesa, didelė jėga tave ten traukia, atsiranda didelis laukas, nežemiškas rūkas, kuriame – medis, senolis, vaikai žaidžia, ir viena nepažįstama močiutė prieina prie manęs ir sako – ko čia atėjai? Aš atsakiau – nenoriu čia būti. Ji man – dar ne laikas, grįžk atgal“, –  pasakoja bioenergetikas.

REKLAMA

Gydytojai klinikę mirtį Vladimirui buvo nustatę vieną kartą, tačiau jis įsitikinęs, kad vėliau su anapusiniu pasauliu buvo susidūręs dar du kartus. 

„Buvo toks pats scenarijus. Aš išėjau ir ta pati situacija, tik atėjo prie manęs kitas žmogus. Vėl sako: „Tau dar ne laikas“, – prisimena jis.

Po stebuklingo išgijimo – suteikia pagalbą kitiems

Iškart po stebuklingo išgijimo, jis ėmė tobulinti savo gebėjimus ir padėti kitiems žmonėms. Kai jis kalbasi su savo klientais, taip pat patyrusiais klinikinę mirtį, visi jie pasakoja tą patį. Tai, anot jo yra normalu – visų išėjimo į aną pasaulį scenarijus toks pats.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien Vladimiras padeda daugybei žmonių – jo išgyvenimai, patirtis ir neeiliniai gebėjimai domina tuos, kurie ieško atsakymų, pagalbos.

„Žmonės visada ieško atsakymų į tuos klausimus, į kuriuos patys negali atsakyti: dėl darbų, santykių, sveikatos. Nėra tokių klausimų, į kuriuos nebūtų atsakymų“, – įsitikinęs bioenergetikas.

Matydamas žmogui kilsiantį pavojų pašnekovas jį įspėja, tačiau, kaip teigia Vladimiras, jis nieko negydo, tik nagrinėja ir padeda psichologiškai ir energetiškai atstatyti energetinę struktūrą. „Nė vienas gydytojas to nedaro, gydymas ir biolauko atstatymas yra skirtingi dalykai“, – teigia jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žmogaus energetinį lauką Vladimiras sugeba pajusti net būdamas toli – tokie stiprūs, anot jo, yra gebėjimai.

„Jeigu žmogui gresia pavojus, aš matau ir galiu jam apie tai pranešti“, – atskleidžia V. Azanovas.

Gali susikalbėti su sielomis

Parapsichologas teigia, kad gali kalbėtis mintimis su sielomis, palikusiomis žmogaus kūnus, tačiau taip pat realiai, kaip ir su gyvu žmogumi. Vis dėlto pabrėžia, kad ne visos sielos sutinka bendradarbiauti:

„Buvo keli atvejai, kai laidotuvėse mačiau sielą stovinčią šalia kūno. Ir tuomet man kyla klausimas: „Ko jis nori?“. Tas atvejis buvo labai įdomus, nes tas žmogus prieš mirtį norėjo apelsinų“.

REKLAMA

Tačiau ne visos sielos nori kalbėtis. Jeigu žmogus buvo alkoholikas arba sirgo vėžiu, tuomet bendravimas nelabai malonus. Arba siela tyli arba tyčiojasi iš tavęs, kaip ir žmonės“.

Kodėl moterims nepavyksta ištekėti?

V. Azanovas pasakoja, kad žmogui mirus, jo siela reinkarnuojasi. Kalbėdamas apie tai, jis atskleidžia, dėl kokių priežasčių kitame gyvenime atgimstama moterimi arba vyru.

„Jeigu jūs sugebėjote daug padaryti kaip moteris, kitame gyvenime būsite vyras. Jeigu nesugebėjote, jūs vėl būsite moteris“, – pasakoja jis.

Bioenergetikas teigia, kad nuo to, kokie buvome praeitame gyvenime, priklauso ir mūsų dabartinio gyvenimo sėkmė. Todėl, pasak jo, moterims, kurios praeitame gyvenime buvo vyrai, nepavyksta ištekėti.

REKLAMA

„Kodėl dauguma moterų negali ištekėti? Todėl, kad jos praeitame gyvenime buvo vyrai, kurie neturėjo šeimos. Ir tie vyrai atgimsta kaip moterys, su supratimu, kad reikia šeimos. O ten (anapusiniame pasaulyje – aut.past.) šaknų nėra, jis neturėjo vaikų“, – atskleidžia V. Azanovas.

Mirusieji šalia mūsų

V. Azanovo teigimu, net ir po mirties, mūsų artimieji visada yra šalia. Pasak jo, žmonės, sapnuodami savo mirusius artimuosius, taip pat bendrauja su jų sielomis, kurios yra šalia, ypač, kai gyviesiems reikia jų pagalbos.

„(…) Mes galime palaikyti ryšį su artimuoju: bendrauti, kalbėti, galim sapnuoti. Jeigu į sapną ateina tėvai, jie gelbėja ir nori įspėti. Tas žmogus liko su mumis, jeigu miršta senelis, jis atgims kaip anūkas, proanūkis ir grįš į tą pačią šeimą. Niekur jis nedings. Kur jis dings? Čia yra genetika, bendra sąjunga“, – aiškina bioenergetikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienas bijo mirties

Anot jo, dažnai žmonės pareiškia susitaikę su mintimi, kad kažkada mirs. Bioenergetikas nesutinka su tokiomis mintimis ir sako, kad kiekvienas žmogus bijo mirties. 

„Mes žinome, kad mirties niekas nenori, kiekvienas nori gyventi. Ir žmonės sako: „Aš nebijau mirti“. Jūs to nepatyrėte. Kai patirsite, tada šnekėkite. Kada tave prispaus prie kapo, pradėsi dusti ir negalėsi kvėpuoti, tada bus aišku, ar tikrai nenori mirti. Kiekvienas žmogus bijo mirties“, – įsitikinęs V. Azanovas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų