REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad trečiadienis Zodiako ženklams šykštus nebus. Daugeliui iš jų gali tekti nuveikti išties nemenkų darbų, o kai kas sulauks ilgai laukto pripažinimo.

Panašu, kad trečiadienis Zodiako ženklams šykštus nebus. Daugeliui iš jų gali tekti nuveikti išties nemenkų darbų, o kai kas sulauks ilgai laukto pripažinimo.

REKLAMA

Avinas

Sulauksite pasiūlymų, kvepiančių naujovėmis. Galbūt dėl jų apsispręsti padės numatoma nauda ar kitoks įvertinimas. Bet kuriuo atveju nevengsite verslo, finansinių avantiūrų, tačiau tai gali pavykti.

Tauras

Palanku užsiimti su reklama, ryšiais, informacija, mokslu, prekyba susijusia veikla. Pavykę reikalai, kontaktai suteiks ir pasitenkinimo, ir apčiuopiamos naudos.

Dvyniai

Siekite ramybės, nes jums būtinas vidinis komfortas. Skirkite laiko šeimai, namams. Artimieji bus dėkingi už darnius tarpusavio santykius. Visose srityse seksis kur kas geriau, jeigu neignoruosite kitų žmonių interesų bei jų teisių.

Vėžys

Aktyvi, šurmulinga diena. Galite pasireikšti kūrybinėje, laisvalaikio ar turizmo veikloje, kažką nuveikti vaikų ar patinkančio asmens labui arba jį dar labiau sužavėti savo dėmesiu, išmone.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite nusiteikę ryžtingiau imtis darbų, rimtai stengtis, kad tik viskas pavyktų, kaip suplanuota. Gali tekti tikrintis sveikatą, atlikti kai kurias medicinines procedūras. Galima koreguoti įvaizdį.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien nerastumėte vietos, jei tektų būti vienumoje. Būtinai reikės draugijos, artimos sielos. Labiau įvertinsite ir gyvenimo draugą, ir dalykinius partnerius. Netgi į konkurentus imsite palankiau žvelgti, kažko iš jų mokytis.

Svarstyklės

Tikėtina, kad už savo pastangas tarpininkauti, suderinti interesus ar įsipareigojimus jūs būsite įvertinti. Įmanoma nauda iš finansinės veiklos arba atsiimsite skolą, gausite kompensaciją.

Skorpionas

Seksis demonstruoti erudiciją, bendrauti su įtakingais veikėjais, valdininkais. Galite gauti pranešimą, žinią iš aukštesnės institucijos, teismo ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Sugebėsite padaryti gerą įspūdį tiems, kurie jus domina, nes mokėsite išklausyti kitokią nuomonę, nevengsite diskusijų. Atrodysite kupini draugiškumo bei realiai įgyvendinamų planų. Vieniems tai patiks, kiti gi slapta regs intrigas prieš jus.

Ožiaragis

Daugiau dėmesio skirkite aplinkiniams, nevenkite kontaktų. Santykiai su aplinkiniais bus puikūs, jei nekelsite neįmanomų reikalavimų.

Vandenis

Kai kurie jūsų norai neatitiks galimybių. Kad juos įgyvendintumėte, reikalingas slaptas palaikymas, protegavimas. Pamąstykite, kas galėtų jums padėti ar prisidėti.

Žuvys

Rami diena. Neblogai seksis darbai, kuriuos galite atlikti neskubėdami, be įtampos, pamąstydami. Protas ir intuicija turėtų tapti gerais pagalbininkais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų