REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos naujausiomis prognozėmis. Nieko nelaukite ir sužinokite, ką jums žada žvaigždės ateinančiai savaitei.

Dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos naujausiomis prognozėmis. Nieko nelaukite ir sužinokite, ką jums žada žvaigždės ateinančiai savaitei.

REKLAMA

 

Avinas. Būsite ganėtinai energingi, veiklūs, bet darysite viską tarsi puse jėgos. Nuo savaitės vidurio prasidės puikus metas ne tik savim didžiuotis, bet ir į kitus atkreipti dėmesį, tai yra puoselėti santykį su svarbiu jums žmogumi. Piniginės naudos gali atnešti savaitės pabaiga.

Jautis. Atrodo, ne darbas darbe dabar bus svarbiausias – čia viskas klostysis tarsi iš inercijos. Palankus metas palaikyti, puoselėti ir asmeninius, ir dalykinius ryšius su svarbiais jums žmonėmis, o nuo savaitės vidurio prasidės ir puikus metas rūpintis savo sveikata, sveikatingumu.

Dvyniai. Savaitės pradžioje kur nors skubėti ar dėl ko nors stengtis seksis sunkiai – ir dėl aplinkybių, ir dėl ūpo. Visgi vėliau reikalai pagerės. Savaitės viduryje paaiškės, kad gyvenimas siūlo daug gražių, malonių dalykų, puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su kūryba.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Ruduo atsisuka gražiąja savo puse – galimybių smagiai pasilinksminti bus vis daugiau, puikiai seksis bet kuri veilla, kuriai reikės kūrybiško požiūrio. Darbe darbai neįkyrės. Savaitės viduryje prasideda puikus metas namus daryti dar gražesnius ir jaukesnius.

REKLAMA

Liūtas. Dabar svarbiausi bus namų, šeimos, būsto reikalai – juos tvarkyti seksis kuo toliau, tuo geriau, tai, kas anksčiau strigo, stojo dabar įsibėgės su pagreičiu. Čia bus labai svarbus ir jūsų kūrybiškas požiūris. Iki savaitės vidurio visai neblogai klostysis piniginiai reikalai, po to bus svarbiau smagiai pabendrauti, plėsti savo akiratį.

Mergelė. Šią savaitę pasikeis vidinė būsena – pasidarys svarbu ne kokie šaunūs esate, o kokios naudos galite tikėtis ir gauti. Nuo savaitės vidurio šioje srityje seksis vis geriau, naudos ilgai laukti irgi nereikės. Pasidarys svarbu susitikti, daugiau bendrauti ir su senais draugais, ir naujais pažįstamais.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gali rūpėti piniginiai reikalai. Pastangos šioje srityje bus sėkmingos (ypač antroje savaitės pusėje), tikėtina, kad džkiugins ir gaunama nauda. Nuo savaitės vidurio pasikeis ir vidinė būsena – atsipalaiduosite, tapsite stilingesni, jausmingesni, norėsis mėgautis gražiais, maloniais dalykais.

Skorpionas. Būsite energingi, veiklūs, kūrybiški, puikios nuotaikos, todėl geriausiai seksi ne tikslumo, bet būtent kūrybiškumo ir asmeninės jūsų priežiūros reikalaujantys darbai arba veikla. Neblogas metas aiškintis sveikatos reikalus. Malonaus bendravimo gali atnešti savaitės pabaiga.

Šaulys. Labai ramus metas – darbe darbų ne per daugiausia, namie – irgi viskas savo vietose. Galima bus į daugelį gyvenimo įvykių ar reiškinių žvelgti it pro traukinio langą ir poilsiauti. Nuo galutinio aptingimo apsaugos artimi draugai, su kuriais susitikti, nuveikti ką smagaus metas labai palankus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbe veiklos bus ne per daugiausia, todėl daugiau laiko bei pastangų bus galima skirti visokiems darbams namie – čia tikrai bus ką veikti. Galbūt viskas vyks ne taip greitai kaip norėtųsi, bet – vyks. Puikus metas susitikti su artimais draugais, ką nors nuveikti kartu.

Vandenis. Daugės darbų darbe, profesijos srityje. Bet nestigs ir energijos bei kūrybiško požiūrio, todėl per trumpą laiką pavyks nuveikti išties nemažai. Savaitės viduryje prasideda palankus metas smagiai maloniai kelionei arba veiklai, kuri padėtų į tokią kelionę išvykti.

Žuvys. Labai ramus laikas – darbe dirbsite be įtampos, o namie tvarkos griauti irgi niekas neketina. Palankus metas vykti į kelionę – žinoma, jeigu aplinkybės leidžia. Piniginiai reikalai klostosi neblogai, visgi nedidelių nesklandumų ar vėlavimų irgi gali būti. Savaitės pradžia – palankus metas taikytis, ieškoti kompromisų, žinoma, jei tik reikia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų