REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio horoskopas: įspėja vieną ženklą, kad geriau nekerštauti, nes atsirūgs

Sekmadienio horoskopas 12 zodiako ženklų. Vienam ženklui tai įtemptas metas: ragina nereaguoti į provokacijas, nekerštauti, tuomet pavyks išvengti rimtų klaidų.

Avinas

Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes, studijuokite visas subtilybes. Jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujų aplinkybių.

Tauras

Nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate, galite neiškentę visą teisybę išrėžti į akis (nors viduje labai norėsite būsi santūrūs ir diplomatiški).

Dvyniai

Niekur neskubėkite ir mažiau jaudinkitės. Geriau atsiriboti nuo atsakingų darbų: didelė tikimybė suklysti. Taigi atsižvelgdami į principą „nėra žmogaus, nėra problemos“, pasistenkite nedalyvauti (bent jau būti nepastebimi) svarbiuose susitikimuose, kitokiuose reikaluose.

Vėžys

Apgaulingas metas, kai atrodo, kad viskas miela ir viską galite. Tačiau vos pamėginsite imtis ko nors svarbesnio, jums bus paaiškinta (tiesa, maloniai), kad jūsų sprendimai niekam tikę, jūs trukdote kitiems veikti ir apskritai gyventi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ieškokite senų klaidų, dabar jos kenks tiek darbo sėkmei, tiek jūsų autoritetui. Mokėkite taikiai išklausyti kitų pastabas, kritiką, net jei visiškai nesutinkate su išgirstais dalykais.

REKLAMA

Mergelė

Daug ką lems partneriški, draugiški santykiai, tad mokėkite girdėti ir pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems). Nerizikuokite tvarkydami piniginius reikalus.

Svarstyklės

Būsite linkę dramatizuoti aplinkybes, tad venkite ginčų, ypač su mylimu asmeniu. Būkite atsargesni kelyje.

Skorpionas

Likite saikingi, kuklūs, nebijokite laikinų pralaimėjimų, tai ne jūsų jėgos laikas, tad ieškokite kompromisų ir nesivelkite į konkurencinę kovą, kitaip jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių ambicijų.

Šaulys

Įtemptas metas: bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai. Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami, tuomet išvengsite rimtų klaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Viskas gali apvirsti aukštyn kojomis, nepalankus metas ką nors spręsti, daryti išvadas. Nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais.

Vandenis

Niekam neleiskite kištis į savo reikalus: venkite neprivalomo bendravimo. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose.

Žuvys

Gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei gebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos, pergalė gali sukelti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote.

Parengta pagal www.vytautus.com 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų