REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyro buvusi žmona vis pasirodo jo namuose, prašydama maisto ar kokios paslaugos. Bet ar jo naujoji partnerė turėtų su tuo taikstytis?

Vyro buvusi žmona vis pasirodo jo namuose, prašydama maisto ar kokios paslaugos. Bet ar jo naujoji partnerė turėtų su tuo taikstytis?

REKLAMA

Man įgriso mano vyro buvusi žmona, kuri kontroliuoja mūsų gyvenimą. Myliu savo vyrą, bet už jo tekėdama nesupratau, kad teks taikstytis ir su jo žmona. Realybė tokia, kad ji niekada taip ir neišėjo. Jie neturėjo vaikų, bet ji ir toliau jam skambina ir rašo.

Vienu metu, iškart po mūsų medaus mėnesio, ji pradėjo lankytis pas mus namuose. Ji reguliariai išdygdavo ant slenksčio, prašydama įvairiausių dalykų – tai maisto, tai kokios paslaugos.

Vieną kartą darbo reikalais kalbėjau telefonu, o ji tol stovėjo pirštu nuspaudusi durų skambutį, kol galiausiai atidariau duris. Ji aiškino, kad jai reikia pagalbos, nes jos mamos mašina neužsiveda! Aš jai pasakiau, kad išsikviestų mechaniką, o ji tada pravirko.

Vėliau mano vyrui ji pasiskundė, kad aš su ja bjauriai elgiuosi. Tada aš supykau ir atėjusi pas ją į namus uždraudžiau jai dar kada nors pas mus pasirodyti. Taip pat savo vyrui uždraudžiau atsiliepti į jos skambučius, bet jam jos gaila, rašoma dailystar.co.uk

REKLAMA
REKLAMA

Kai jis ją dėl manęs paliko 2015 metais, ji buvo tokia sugniuždyta, kad nustojo kalbėti. Jos tėvai turėjo ją vežti į ligoninę, o mano vyras iki šiol save kaltina dėl to, kokią traumą jai sukėlė.

REKLAMA

Ji tikrai neskursta – mano vyras kas mėnesį jai moka krūvas pinigų ir jiems išsiskyrus jai liko jų butas. Aš daugiau nebegaliu taikstytis su tuo, kaip jis net nepabaigia vakarienės ir lekia pas ją sutaisyti boilerio ar patikrinti auksinės žuvelės, kuri „atrodo truputį negaluojanti“ – nejuokauju.

Dėl to taip pat nukenčia mūsų lytinis gyvenimas, nes kai jis kaskart jai nusileidžia, aš įsiuntu ir nenoriu, kad jis prie manęs artintųsi. Jos dėka man darosi labai sunku mylėti ir gerbti savo vyrą – ar net būti su juo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų