REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar ir jums šaldytuve esančios daržovės sugenda taip ir nespėjus jų suvalgyti?

Ar ir jums šaldytuve esančios daržovės sugenda taip ir nespėjus jų suvalgyti?

REKLAMA

Nesijaudinkite – yra būdų daržovių šviežumą išlaikyti net kelias savaites, rašoma dailystar.co.uk.

Kate Freebairn, blogerė iš Australijos, turinti Feisbuko puslapį „The Pantry Mama“, atskleidė, kaip tai padaryti. Ji rekomenduoja morkas ir salierus supjaustyti pailgais gabalėliais ir juos sudėti į stiklainius su vandeniu.

Kad daržovės išliktų šviežios, vandenį reikia keisti kiekvieną dieną. Pasirodo, taip salierai išlieka švieži iki dviejų savaičių, o morkos – iki mėnesio.

Feisbuke šis patarimas patiko daugybei žmonių – blogerės įrašas surinko daugiau nei 200 patiktukų.

Vienas komentatorius rašė: „Oho. Ilgiau išsilaiko. Tikrai puiki mintis.“ Kita pritarė: „Puikus patarimas, ačiū.“

REKLAMA
REKLAMA

Trečia pridūrė: „Mano vyras taip daro jau daugelį metų, iš pradžių aš nesupratau, ką jis čia daro. Bet tai tikrai veikia. Vandenį keiskite vieną ar du kartus per dieną.“

REKLAMA

Kiti žmonės patarė, kad taip stiklainiuose su vandeniu galima laikyti ir daug kitų daržovių. Vienas Feisbuko naudotojas rašė: „Taip darau su salotomis, jos neparuduoja.“ Šį metodą taip pat galima išbandyti su paprikomis ir žirneliais.

Ar ir jūs ruošiatės išbandyti šį metodą? Tiesiog pasiimkite keletą stiklainių ir į juos pripylę vandens vidun sudėkite daržoves.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų