REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar žinote, kaip išsirinkti tinkamą plaukų spalvą? Kas jūs esate – vasara, pavasaris, ruduo ar žiema? Į tai atsakyti laidoje „Pasaulis pasal moteris“ padėjo stilistė, įvaizdžio specialistė Džiuljeta Vėbrė.

Ar žinote, kaip išsirinkti tinkamą plaukų spalvą? Kas jūs esate – vasara, pavasaris, ruduo ar žiema? Į tai atsakyti laidoje „Pasaulis pasal moteris“ padėjo stilistė, įvaizdžio specialistė Džiuljeta Vėbrė.

REKLAMA

„Tinkamai parinkta plaukų spalva dažnai nubraukia net keletą metų, jaunina, lieknina ir suteikia išskirtinumo įvaizdžiui“, – laidoje „Pasaulis pagal moteris“ pasakojo įvaizdžio dizainerė Džiuljeta.

Į Džiuljetos saloną atvyko ir 38-erių Vitalija. Moteris pasakojo, kad savo rudus plaukus ji visada dažosi juodai, o dažus perkasi parduotuvėje. Tačiau plaukai labai greitai atauga ir matosi žili plaukai. Negana to, Vitalija pasakojo, kad pažįstami sako, jog ji visada atrodo pikta.

„Man sako, kad aš esu pikta, nors aš esu linksma. Tai ar tikrai ta plaukų spalva man yra tinkama?“, – klausė Vitalija.

REKLAMA
REKLAMA

Vienos moterys intuityviai renkasi šviesesnes plaukų spalvas, nes jos tarsi jaunina. Kitos renkasi ryškesnes ar raudonas spalvas tarsi šauktų ir norėtų į save atkreipti dėmesį. Dar kitos apsisprendžia būti tamsesniais plaukais lyg bylotų, kad yra rimtos moterys ir su bet kuo neflirtuoja.

REKLAMA

Išties dauguma moterų intuityviai jaučia arba numano, ką savyje slepia viena ar kita spalva. Bet kad tikrai aklai nesirinktumėte bet kokios plaukų spalvos, Džiuljeta pasakė, kokias asociacijas sukelia tam tikros plaukų spalvos.

„Su kuo asocijuojasi šviesi spalva? Tai yra diena, pozityvas, moteriškumas, švelnumas, paklusnumas.

Varinė ir visos rudos spalvos – tai tarsi ugnis, šiluma, dinamika, mistika, greitis, intelektas ir seksualumas.

Tamsi ruda ir juoda – tai temperamentas, mistika, drama, išdidumas, valdingumas, karališkumas ir šiek tiek agresijos“, – apie plaukų spalvas pasakojo įvaizdžio dizainerė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Džiuljetos, kiekvienai moteriai yra labai svarbu žinoti savo spalvinį tipą. Jų yra keturi: pavasario tipas, vasaros tipas, rudens tipas ir žiemos tipas. Kaip juos atskirti?

„Pavasaris yra šviesus žmogus – šviesūs antakiai, šviesios blakstienos, šviesi oda ir ilgi plaukai. Tokio tipo žmogui rekomenduojami šilti ir šviesūs atspalviai. Jokiu būdu nereikia šaltų, nes jie sendina.

Vasaros tipas yra pilkų akių, žydrų akių, rausva oda, pilki plaukai ir pilki antakiai. Šiam tipui rekomenduojami vidutinio tamsumo ir šviesūs šalti atspalviai – pajūrio smėlio, rugių atspalviai, šalti perlamutro ir pilki atspalviai.

Rudens tipo moters skiriamieji bruožai yra rudi plaukai, dažnai būna strazdanėlių, rudos žalios akys ir rusvi antakiai. Šiam tipui skiriami visi šilti ir vidutinio tamsumo atsplaviai. Tai yra vario, kaštono, šokolado, balintos kavos atspalviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žiemos tipo skiriamieji bruožai yra šviesi arba tamsi oda, šviesios ryškiai mėlynos akys arba tamsiai rudos, be abejo tamsūs plaukai ir labai ryškūs antakiai. Šiam tipui rekomenduojami visi šalti ir tamsūs atspalviai“, – laidoje „Pasaulis pagal moteris“ pasakojo Džiuljeta Vėbrė.

Pamatyti, kaip pagal šiuos patarimus įvaizdžio dizainerė atnaujino Vitalijos įvaizdį, žiūrėkite siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Pasaulis pagal moteris“ žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 10 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų