REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienis, 13-oji daugeliui atrodo baugi diena, iš anksto pranašaujanti nesėkmes. Naujienų portalui tv3.lt žinoma būrėja ir astrologė Vaiva Budraitytė atskleidė, kuo šis penktadienis bus ypatingas ir ko geriau šią dieną nedaryti.

Penktadienis, 13-oji daugeliui atrodo baugi diena, iš anksto pranašaujanti nesėkmes. Naujienų portalui tv3.lt žinoma būrėja ir astrologė Vaiva Budraitytė atskleidė, kuo šis penktadienis bus ypatingas ir ko geriau šią dieną nedaryti.

REKLAMA

Astrologė pripažįsta, kad tryliktą dieną iš tiesų būna daugiau keistų, nelaimingų atsitikimų.

„Tradiciškai tai laikoma labai nesėkminga diena, bet gera žinia ta, kad jau nebe pilnatis. Jeigu būtų pilnatis, tai problemų iškart būtų daugiau“, – pasakoja ji.   

Ko reikėtų vengti?

Astrologė sako, kad šią dieną šiukštu reikėtų vengti alkoholio ir konfliktų, o jautresniems žmonėms nerekomenduojama žiūrėti televizorių.

Tokiomis dienomis, kai jos yra kritinės, nes mūsų agregore ta 13 diena vis tiek nėra labai gera, reikia elgtis atsargiau, vengti konfliktų. Reikėtų nevartoti alkoholio, pabūti pauzėje, nes šią dieną veikia visai kitos energijos. Išgėrus net taurę vyno, gali atsitikti bėda, galite pakliūti į policiją.

REKLAMA
REKLAMA

Atsidarę šiandienos horoskopą, su vyru pajuokavome, kad šiukštu negalima žiūrėti televizoriaus. Ypač tiems, kurie itin jautrūs, pasiduodantys įtaigai, hipnozei. Tie žmonės, kurie jautresni, pasiduos įtaigai ir gali vien pažiūrėję žinias, pasijusti blogiau. Reikėtų žiūrėti linksmus filmus, juokingas laidas“, – pasakoja V. Budraitytė.

REKLAMA

Ir nors, pasak astrologės, šią dieną derėtų pasisaugoti, ji nuramina skaitytojus ir paaiškina, kad Lietuvos horoskope šis penktadienis nepažymėtas kaip labai blogas.

„Šiandien, palyginus astrologiškai, tikrai gana nebloga diena. Tad, manau, Lietuvoje kažko rimto neturėtų įvykti. Viskas priklauso nuo mūsų atsakomybės. Jeigu esame dėmesingesni, nesiblaškome, nieko ir nenutiks. O saugotis reikia visada, ypač, kai būna keistos dienos.“

Palanki gimimo data

V. Budraitytė sako, kad šis penktadienis kai kuriems netgi gali atnešti sėkmę. Šiandien gimusiems vaikams itin pasiseks – jų gimimo datą pažymi stiprios planetos.

REKLAMA
REKLAMA

„Vaikai, kurie gims šiandien, bus pareigingi, atsakingi, turės labai stiprią intuiciją, gana protingi, jų horoskopas labai stiprus“, – paaiškina ji.  

Ir nors šios datos daug kas prisibijo, astrologė nuramina, kad mažiausiai dėl nelaimių turėtų jaudintis būtent gimę penktadienį, 13-ąją:

„Tie, kurie gimę penktadienį ir 13 dieną, tai ne bėda, nes jiems skaičius trylika neveikia.“

Tinkamas laikas atsikratyti viršsvorio

Būrėja atskreipia dėmesį, kad šiuo metu mėnulis yra delčios fazėje, o tai, pasak jos, yra palankus metas atsikratyti svorio, žalingų įpročių ir neigiamų emocijų:

„Ypatingai penktadienis, 13-oji yra puiki data pradėti sveikai maitintis, mesti svorį. Taip pat tai tinkama diena atsikratyti neigiamų emocijų: susitaikyti, atleisti nuoskaudas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų