REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjęs liepos mėnuo suteiks spalvingų išgyvenimų ne vienam Zodiako ženklui. Sužinokite, kas laukia jūsų ateinančią savaitę, perskaitę astrologo Naglio Šulijos prognozes. 

Prasidėjęs liepos mėnuo suteiks spalvingų išgyvenimų ne vienam Zodiako ženklui. Sužinokite, kas laukia jūsų ateinančią savaitę, perskaitę astrologo Naglio Šulijos prognozes. 

REKLAMA

Avinas. Būsite labai energingi, veiklūs, puikios sportinės formos, todėl labai gerai seksis bet kokia veikla, kurios imsitės ar kurią prižiūrėsite patys. Beje, dabar labai palankus metas bendrauti, plėsti akiratį trumpose kelionėse, išvykose. Darbai, veikla namie jums bus svarbi, bet sėkmė čia gali būti permaininga.

Jautis. Tikėtina, kad dabar gali būti svarbių piniginių reikalų, bus progų gauti apčiuopiamos naudos, beliks tik jas tinkamai išnaudoti. Patiks ir bendrauti, judėti, bet jei tai šiaip akiračiui plėsti – seksis kuo puikiausiai, tačiau dalykinis bendravimas vyks sunkiai, gali būti vėlavimų, klaidų.

Dvyniai. Būsite žavūs, mieli, jausmingi ir ši vidinė būsena švies kaip ryto žvaigždė ir matysis iš tolo. Be abejo, ši savaitė yra puikus metas rūpintis ir savo išore bei, drabužių spintos turiniu ir panašiais dalykais. Atrodo, neliks pamiršti ir piniginiai, turtiniai reikalai – pavyks išpešti tam tikros naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Būsite energingi, veiklūs, linkę bendrauti. Tačiau jei tai bus tiesiog dėl geros nuotaikos, savo malonumui – seksis kuo puikiausiai, jei bendravimas vyks dalykinėmis temomis, jeigu reikės dalykinius reikalus tvarkyti – prireiks kantrybės, mat daug kas gali strigti, vėluoti.

REKLAMA

Liūtas. Vis dar norėsis lindėti šešėlyje, niekur nesikišti, ilsėtis. Dažniausiai tai ir pavyks, mat darbe darbo bus ne per daugiausia, o namie tvarkos keisti irgi niekas neketins. Palankus metas nebent aktyviai, sportinio tipo kelionei, kuriai reikia daug jėgų, bet kuri atsilygina nuotykiais.

Mergelė. Ramus laikas – aplinkybės rikiuosis taip, kad nepaskubėsi – vis tiek greičiau nebus. Darbe darbų ne per daugiausia, nauji sumanymai kūnu tampa lėtai ir sunkiai, namie – įprasta tvarka. Protingi žmonės tokiu metu tiesiog ilsisi.

Svarstyklės. Nestigs įtampos – darbe vieni darbai ir veikla vyks sklandžiai, kiti strigs, vėluos ir vers jaudintis ir laukti. Santykiai su kai kuriais asmenimis gali būti įtempti – daugiausia dėl tos kitos pusės aktyvumo ir reiklumo. Tačiau dabar ir geras metas smagiai kelionei – nuo rūpesčių pabėgti pavyktų puikiai.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Darbe darbų ne per daugiausia, namie – įprasta tvarka, kitose srityse veiklos ar permainų irgi ne per daugiausia. Beliks per gyvenimą žingsniuoti kasdienybės greičiu, ilsėtis ir kaupti jėgas tam metui, kai prireiks. Tikėtina, kad ilgai laukti jau nereikės.

Šaulys. Bene svarbiausios bus dvi, galbūt tarpusavyje susijusios sritys. Dabar yra labai geras metas palaikyti, puoselėti asmeninius santykius su kai kuriais svarbiais jums asmenimis, taip pat dabar yra puikus metas vasaros pramogoms, ypač judrioms, sportinio tipo. Visa kita dabar – tik priedai.

Ožiaragis. Labai norėsis, kas namie, šeimoje viskas būtų taip, kaip turi būti, todėl būsite linkę veikti greitai ir be skrupulų. Nežinia, ar visi namiškiai bus tuo patenkinti. Taip pat bus svarbūs asmeniniai santykiai su kai kuriais asmenimis (dalykiniai klostysis sunkokai). Ši diplomatija gali suteikti tam tikros naudos ar žinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis. Tikrai nestigs nedidelių, tačiau gana svarbių darbų, pareigų vykdymo. Neblogas metas rūpintis sveikata, sveikatingumu. Taip pat nestigs ir smagių vasaros pramogų. Puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su kūryba. Tikėtina, kad ir jausmai gali rasti priežastį atsiskleisti.

Žuvys. Tik spėk suktis – rūpės piniginiai, turtiniai reikalai, būsite linkę šioje srityje veikti greitai ir ryžtingai. Tęsiasi geras metas rūpintis namų, šeimos reikalais, stengtis, kad čia būtų jaukiau ir gražiau, o namiškiai – laimingesni. Nestigs ir vasaros pramogų, kurioms laiko taip pat reikės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų