REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį kartu su jumis dalijamės astrologo Naglio Šulijos prognozėmis ateinančiai savaitei. Sužinokite, kas laukia jūsų Zodiako ženklo. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį kartu su jumis dalijamės astrologo Naglio Šulijos prognozėmis ateinančiai savaitei. Sužinokite, kas laukia jūsų Zodiako ženklo. 

REKLAMA

Avinas

Būsite energingi, veiklūs, puikios fizinės būklės, linkę judėti, sportuoti. Tačiau dalykinėje srityje veiklos vargu ar bus daug. Palankus metas tvarkyti kai kuriuos namų, šeimos reikalus, be to, bus daug progų smagiai pabendrauti su draugais, galbūt kur nors nuvykti, plėsti akiratį. 

Jautis

Būsite nusiteikę daugiau judėti ir daugiau bendrauti įdomiomis jums temomis. Tikėtina, kad dabar rūpės ir piniginiai, turtiniai reikalai, kuriuos tvarkyti seksis visai neblogai, galima ir netikėta parama, pagalba. Sunkiau seksis veikla, susijusi du dalykinėmis žiniomis, informacija. 

Dvyniai

Būsite atsipalaidavę, linkę pasimėgauti gyvenimo malonumais, galbūt net šiek tiek jausmingi, todėl ne darbas ar dalykiniai pasiekimai dabar rūpės. Tiesa, puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Apdairumo prireiks tvarkant piniginius, turtinius reikalus. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Būsite energingi, veiklūs, puikios nuotaikos, todėl gerai seksis veikla, kuriai reikia kūrybiško nusiteikimo. Tačiau dalykiniai reikalai gali šlubuoti abiem kojom, čia didelės sėkmės tikėtis nereikėtų. Daugiau nei įprasta atidumo, apdairumo prireiks tiems, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija. 

REKLAMA

Liūtas

Norėsis nerti į šalį nuo gyvenimo triukšmo, pasislėpti, pailsėti, jeigu pavyks – nieko rimta nedaryti. Tikriausiai tai ir pasiseks, mat ir dalykinėje srityje ir asmeniniame gyvenime svarbių darbų ar rimtų iššūkių tikimybė menka. Visgi puikiai seksis tiems, kurie vyksta į kelionę, ypač sportinio tipo. 

Mergelė

Nuotaikos kur nors veržtis ar dėl ko nors stengtis nebus. Kartais lydės įspūdis, kad dabar visa dalykinė veikla vyksta sunkiai ir reikės žiūrėti, kad bent kasdieniai, įprasti darbai, reikalai vyktų taip, kaip dera. Progų maloniai nudžiuginti ras artimi draugai. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Metas ganėtinai užimtas – bus gali būti nemažai veiklos darbe, profesijos srityje. Sėkmė čia bus ganėtinai permaininga, todėl dėmesio bei jėgų gali prireikti daugiau nei įprasta. Įtempti gali būti ir santykiai su kai kuriais asmenimis – daugiausia dėl anos pusės veiklumo ir reiklumo. Tačiau dabar yra ir labai palankus metas kelionėms. 

Skorpionas

Nedideli, tačiau gana svarbūs darbai, visokie įsipareigojimai rikiuosis į eilutę ir reikalaus imtis jų visų iš eilės – teks tai ir daryti. Geras metas rūpintis sveikata, sveikatingumu – nebūtinai vien savu. Visai neblogai seksis ir tiems, kurie vyksta į kelionę, bet dalykinė su užsieniu susijusi veikla gali sektis sunkiai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Darbe darbo ne per daugiausia, bet veikti tikrai bus ką – įsibėgėja smagus metas, kai daugėja visokių pramogų, ypač tokių, kurios verčia daugiau pajudėti, įtempti jėgas. Atrodo, džiugins ir asmeniniai santykiai su kai kuriais asmenimis – juos puoselėti metas labai geras. 

Ožiaragis

Puikus metas rūpintis namų, šeimos reikalais, gerai sektųsi įvairūs jėgų, ryžtingo nusiteikimo reikalaujantys pertvarkymai – į savo vietas viskas stos greitai ir tvarkingai. Taip pat dabar yra geras metas puoselėti asmeninius santykius su maloniais jums asmenimis. 

Vandenis

Meta linksmas ir smagus – tikrai nestigs progų smagiai pasilinksminti, nuveikti ką malonaus ir gražaus. Puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su kūryba, gražių, malonių dalykų kūrimu. Galbūt ras progą atsiskleisti ir jausmai. Palankus metas rūpintis sveikatos, sveikatingumo reikalais. 

REKLAMA

Žuvys

Bus svarbios kelios sritys iš karto.  Viena jų – piniginiai, turtiniai reikalai, čia būsite linkę veikti greitai, ryžtingai, be didelių skrupulų. Taip pat reikės išnaudoti galimybes siekti, kad namie būtų dar jaukiau ir dar gražiau, o namiškiai – dar laimingesni. Smagių vasaros pramogų gali būti tiek, kad visas progas bus sunku ir išnaudoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų