REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šie trys Zodiako ženklai labiausiai vertina nuoširdžius santykius, empatiją, grožį ir jausmingumą. Būtent todėl romantiniuose santykiuose jie geriausiai žino, kaip pavergti mylimųjų širdis. 

Šie trys Zodiako ženklai labiausiai vertina nuoširdžius santykius, empatiją, grožį ir jausmingumą. Būtent todėl romantiniuose santykiuose jie geriausiai žino, kaip pavergti mylimųjų širdis. 

REKLAMA

„Labai svarbu nepamiršti, kad mus apibūdina ne vien tik mūsų Zodiako ženklas, nes dar yra daugybė planetų ir asteroidų, kurie prisideda prie mūsų astrologinio charakterio formavimo, todėl kai kurie žmonės būna labiau romantiški, o kiti – mažiau“ – sako koučeris ir astrologas Joshua MacGuire.

VĖŽYS

Jei kas ir moka pajusti savo partnerio emocijas, tai – Vėžys. „Vėžio ženklą valdo Mėnulis, todėl Vėžys yra pats jautriausias Zodiako ženklas, kuris, kaip vandenynas, pasižymi neišsemiamomis emocijų gelmėmis.“ – sako J. MacGuire.

„Jų jausmai tokie intensyvūs, kad kai jie myli, tai galima justi net ir mažiausiose smulkmenose.“ Dėl tokio savo polinkio Vėžys dažnai lieka sudaužyta širdimi, bet jei randa tinkamą partnerį, tuomet atsiveria ir pasineria į meilės gelmes, rašoma bustle.com

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS

Svarstyklėms santykiuose yra labai svarbi pusiausvyra, todėl tai – puikūs partneriai teisinguose, subalansuotuose santykiuose. Tačiau Svarstyklės savo partnerių širdis taip pat užkariauja savo dėmesingumu detalėms. „Svarstyklėms romantikos suteikia jų polinkis į estetiškumą.“ – sako J. MacGuire.

REKLAMA

„Jos moka pastebėti grožį ir gerai žino, kaip sukurti romantišką aplinką. Jos randa geriausius restoranus, gražiausias atostogų vietas, nuostabiausias dovanas savo mylimiesiems. Būtent dėl jų puikiai išvystyto estetiškumo jausmo buvimas su Svarstyklėmis gali atrodyti kaip gyvenimas pasakoje.“

ŽUVYS

Svajoklės Žuvys moka savo partnerius nusinešti į romantiškų fantazijų ir svajonių pasaulį. „Tikrovė pradingsta ir galima tiesiog pamiršti, kad gyvenimas ir toliau juda į priekį.“ – sako J. MacGuire. – „Žuvys gali paruošti vakarienę žvakių šviesoje, suorganizuoti pasivaikščiojimą paplūdimiu, o seksas gali būti tiesiog nežemiška patirtis.“

Buvimas su Žuvimis hipnotizuoja ir teikia labai jausmingas patirtis. Bet Žuvys taip pat gali patraukti dėl dar vieno dalyko. „Žuvys ne tik moka ištrinti ribas tarp realybės ir svajonių pasaulio, bet ir tarp savęs ir savo mylimųjų.“ – sako J. MacGuire.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų