REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio vidurys Zodiako ženklams, panašu, bus sėkmingas ir malonumų kupinas metas. Vieni leisis į nuotykių prisotintas keliones, kitiems gi žadamas malonus flirtas.

Birželio vidurys Zodiako ženklams, panašu, bus sėkmingas ir malonumų kupinas metas. Vieni leisis į nuotykių prisotintas keliones, kitiems gi žadamas malonus flirtas.

REKLAMA

Birželio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Situacija bus gana nervinga, jeigu turėsite vikriai suktis, daug bendrauti. Tiesiog šiandien jums labiau norėsis dėmesį skirti šeimai, namams, grožio puoselėjimui. Galite nusipirkti ar pasigaminti kažką gražaus.

Tauras

Šiandien seksis gerai, jei jūsų veikla susijusi su menais - galite pasiekti puikių rezultatų, įvertinimo. Nusimato bendri reikalai su žmonėmis, kurie jums daug reiškia. Būsite linkę pasiduoti meilės pagundoms.

Dvyniai

Jeigu sveikatos problemos nesutrukdys, tuomet produktyviai padirbėsite. Labai tikėtina, kad suspėsite veikti keliais frontais - arba ne viename darbe, arba darbe ir savo ūkyje.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Konkurencijos motyvas turėtų sustiprėti. Jeigu kovojate dėl projektinės veiklos, studijų rezultatų, mylimo žmogaus, seksis neblogai. O jeigu siekiate finansinio pranašumo, gali kilti problemų.

REKLAMA

Liūtas

Daug galvosite apie pinigus. Rūpės ir svetimos skolos bei naudos. Kažkam „juodai“ pavydėsite, gal net slapta kenksite. Tačiau ir apie jus gali būti paskleista negatyvi informacija.

Mergelė

Šiandien jus itin domins kelionės, tarptautiniai renginiai. Žinoma, tuo atveju, jei ruošiatės egzaminui, tuomet mintys suksis tik apie studijas. Artimas žmogus gali sukelti nekokių emocijų.

Svarstyklės

Neturėsite progos atsipūsti nuo darbų, teks įveikti nemažą jų naštą. Dirbti bei atsigauti po darbo labai padės šmaikštūs paflirtavimai, įdomios diskusijos.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien rasite progų ir laiko smagiai pabendrauti, pasidžiaugti bendraminčių draugija. Galimas susižavėjimas, aktuali informacija iš užsienio ar pan. Gali tekti imtis ūkinių, techninių problemų sprendimo.

Šaulys

Šiandien jums malonumo, atgaivos teiks rami aplinka, galimybė plaukti pasroviui ir kartu jaustis saugiai. Venkite svaigalų, abejotinų kompanijų, pasisaugokite klastingų oponentų.

Ožiaragis

Jūsų emocijos, nuotaikos banguos kaip permaininga jūra, tačiau protausite labai racionaliai ir išmintingai. Jeigu per daug sau leidote finansine prasme, šiuo metu kils problemų.

Vandenis

Šiandieną jums seksis papildomai užsidirbti arba kažką įsigyti palankiomis sąlygomis.

Žuvys

Ši diena bus gana nuotaikinga. Būsite nusiteikę bendrauti, flirtuoti. Kažkam prireiks jūsų patarimo ar konkrečios pagalbos. Savo postringavimais darysite įspūdį.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų