REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Laužau mitus, kad šašlykus reikia marinuoti bent jau kelias valandas. Nė velnio! Pasimarinuoti užteko laiko tik tiek, kol kepsninė buvo paruošta ir jau tinkama kepti. Šašlykai gavosi minkšti, sultingi ir skanūs“, – sako tinklaraštininkė.

„Laužau mitus, kad šašlykus reikia marinuoti bent jau kelias valandas. Nė velnio! Pasimarinuoti užteko laiko tik tiek, kol kepsninė buvo paruošta ir jau tinkama kepti. Šašlykai gavosi minkšti, sultingi ir skanūs“, – sako tinklaraštininkė.

REKLAMA

Ingredientai: 2 vištienos krūtinėlės be odos, 6 šaukštai natūralaus jogurto, 2 šaukšteliai saldžios paprikos miltelių, 1 šaukštelis aitrios paprikos miltelių, žiupsnelis druskos, žiupsnelis maltų pipirų.

Vištieną supjaustykite gabaliukais, užpilkite jogurtu, suberkite prieskonius ir išmaišykite. Leiskite pasimarinuoti keliolika minučių. Verkite ant iešmų ir kepkite pavartant, kol gražiai apskrus ir iškeps.

Šaltinis: Samčio užrašai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų