REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 kulinarinių perliukų ieškotojų komanda atvyko į Anykščiuose įsikūrusį restoraną „Puntukas. Roko virtuvė“. Ši vieta ypatinga tuom, kad jai vadovauja vos 20-ies metų kulinaras Rokas Galvonas. „Maisto kelio“ kūrybinė komanda pakalbino šios kavinės įkūrėją, kuris kulinaro profesijos pirmą kartą pabandė neįtikėtinai anksti.

TV3 kulinarinių perliukų ieškotojų komanda atvyko į Anykščiuose įsikūrusį restoraną „Puntukas. Roko virtuvė“. Ši vieta ypatinga tuom, kad jai vadovauja vos 20-ies metų kulinaras Rokas Galvonas. „Maisto kelio“ kūrybinė komanda pakalbino šios kavinės įkūrėją, kuris kulinaro profesijos pirmą kartą pabandė neįtikėtinai anksti.

REKLAMA

Išradingumo nestokojančiam bei iššūkių nebijančiam šefui tai jau trečiasis jo restoranas, o pirmąjį, esantį Taujėnų dvare, vaikinas atidarė būdamas vos 16-os.

„Būdamas keturiolikmetis, aš jau pradėjau ruošti pirmuosius užsakymus, banketus. Man buvo labai įdomu, tačiau visuomet norėjau kažko savo“, – apie neįprastus karjeros vingius restoranų versle pasakos Rokas.

Vaikinas šiandien net pats stebisi savo drąsa ir pirmaisiais žingsniais.

„Atvažiuodavo švęsti netgi labai prabangių vestuvių, o iš virtuvės išlenda toks jaunas vaikas ir jis kažką žada paruošti. Tikrai būdavo visokių replikų ypač iš mamų, buvo netgi labai kandžių, kad šitas vaikas mūsų vestuvių neruoš“, – prisiminė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Šiame restorane nerasime tradicinių lietuviškų cepelinų ar kitų lietuvių pamėgtų patiekalų.

„Anykščiuose niekas kitas tokio meniu nesiūlo. Bet kokiu atveju, visada reikia būti kažkuo išskirtiniu“, – savo filosofiją dėstė jaunuolis.

Be verslumo ir drąsos, vaikinas įrodys esąs ir puikus virtuvės šefas – jis komandą pavaišins keptu aštuonkoju bei firminiu Anykščių kasmet švenčiamoms obuolinėms skirtu desertu „Rojaus obuoliukas“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų