REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Amber Heard ir Johnny Deppo teismas

Amber Heard papasakojo, kaip Johnny Deppas tariamai metė jai telefoną į veidą po to, kai pagalvojo, kad jos draugai paliko išmatas jo lovoje.

7

Amber Heard papasakojo, kaip Johnny Deppas tariamai metė jai telefoną į veidą po to, kai pagalvojo, kad jos draugai paliko išmatas jo lovoje.

REKLAMA

Amber Heard teigė, kad Johnny Deppas metė jai mobilųjį telefoną į veidą po to, kai apkaltino jos draugus palikus išmatas lovoje. 36 metų aktorė atnaujino parodymus po savaitės pertraukos nagrinėjant bylą dėl šmeižto su buvusiu 58 metų vyru.

Duodama parodymus, A. Heard kalbėjo apie tai, kaip prasidėjo jos santykiai su „Karibų piratų“ žvaigžde, o vėliau tęsė, tvirtindama, kad jis ją fiziškai ir seksualiai prievartavo, rašoma mirror.co.uk.

J. Deppas neigia kada nors fiziškai ar seksualiai prievartavęs A. Heard.

Santuoka sugriuvo

A. Heard papasakojo apie tariamą incidentą 2016 m. gegužę, kai mėnesį jie buvo praleidę atskirai. Ji sako, kad santuoka baigėsi ir „sugriuvo mūsų akyse“.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pasakojo, kad J. Deppo mama mirė, bet jis norėjo pamatyti savo žmoną ir grįžo į bendrus namus Los Andžele. Ji sakė, kad iš pradžių viskas klostėsi „palyginti taikiai“, tačiau J. Deppas buvo „apsvaigęs“.

REKLAMA

Aktorė sakė, kad J. Deppas vėl pradėjo kalbėti apie išmatas, sakydamas, kad vienas jos draugas paliko jas lovoje, o ji tai neigė.

„Mūsų santuoka baigėsi, subyrėjo mūsų akyse, jo mama ką tik mirė, negalėjau patikėti, kad jis nori kalbėti apie išmatas“, – sakė ji.

A. Heard paskambino draugui, kurį J. Deppas kaltino palikus išmatas, o tuomet jos vyras rėkė „iš visų jėgų“ ir įžeidinėjo ją. Po to, kai J. Deppas neva paliko savo žmoną kalbėti su tuo draugu garsiakalbiu, draugas moteriai „priminė, kad yra nesaugi“ ir kelis kartus liepė jai išeiti iš namų.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak aktorės, J. Deppas tai išgirdo, nubėgo laiptais žemyn, paėmė telefoną ir pradėjo „rėkti“, vadindamas draugą „kiekvienu įsivaizduojamu įžeidimu, kuriuo galite pavadinti LGBTQI asmenį“.

„Kai baigė, pasakė: „Nori turėti mano moterį, nori turėti mano kalytę? Paimk ją, gali turėti“. „Tuomet jis užsimoja ranka, kurioje yra mano telefonas ir meta man į veidą. Sėdėjau ant sofos, net nespėjau pakelti rankų“, – teisme kalbėjo moteris.

Ji papasakojo, kaip J. Deppas pradėjo „iš jos tyčiotis“ ir griebė ją už plaukų. Ji sako, kad vyras „tampė“ ją po kambarį ir tyčiojosi, tačiau tuo metu į kambarį įėjo jos geriausia draugė Raquelle ir pamatė juos abu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aquaman“ aktorė teisme sakė, kad Raquelle kišo rankas tarp poros ir sakė: „Johnny, ne“. Tada Raquelle apkabino aktorę. A. Heard teigė, kad Deppas apie dešimt kartų išrėkė „Amber, kelkis po velnių“. Ji papasakojo, kad įėjo aktoriaus apsaugos darbuotojai ir jis išėjo.

Apkaltino šmeižtu

J. Deppas padavė į teismą A. Heard dėl tariamo šmeižto dėl jos 2018 m. laikraščiui „The Washington Post“ parašyto straipsnio, kuriame ji teigė, kad buvo smurto šeimoje auka. Už tai jis reikalauja sumokėti jam 100 mln. Teismo procesas tęsiasi.

Sorosines ziniasklaidos melas
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų