REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Monika Liu (nuotr. SCANPIX)

„Eurovizijos“ finalas drebina Turiną, konkursui perkopus į antrąją dalį – 14-toji į sceną lipo Lietuvos atstovė Monika Liu. Atlikėja jau spėjo susižerti konkurso gerbėjų simpatijas, kurias galima buvo ir išgirsti iš audringų ovacijų jai pradėjus pasirodymą.

9

„Eurovizijos“ finalas drebina Turiną, konkursui perkopus į antrąją dalį – 14-toji į sceną lipo Lietuvos atstovė Monika Liu. Atlikėja jau spėjo susižerti konkurso gerbėjų simpatijas, kurias galima buvo ir išgirsti iš audringų ovacijų jai pradėjus pasirodymą.

REKLAMA

Spalvinga, charizmatiška, stebinanti, laužanti standartus ir žinanti, kaip kaskart pasirodymą paversti nepamirštamu. Kiekvieną kartą linkusi stebinti skirtingais ir drąsiais įvaizdžiais, įspūdingu vokalu ir netikėtais šou sprendimais. 

Prieš finalą, penktadienį Monika Liu dar kartą lipo ant „Eurovizijos“ scenos, kur įvyko repeticiją prieš, o iš karto po to – prisijungė prie vaizdo konferencijos ir papasakojo, kokiomis nuotaikomis dabar gyvena.

Pademonstravo išvaizdos pokyčius

Penktadienį įvyko generalinė „Eurovizijos“ repeticija, kurios metu Monika Liu pademonstravo išvaizdos pokyčius. Moteris pasirodė su prigludusiais plaukais, o tam yra 1 priežastis. 

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandieną nespėjau išsiplauti galvos“, – juokėsi ji.

Konkurencija ir nuovargis

Paklausta, kaip jaučiasi prieš didįjį finalą, Monika tikino, kad viskas sekasi sklandžiai: „Gerai, pripratome. Viskas patogu. Jokių problemų.“

REKLAMA

Pasak Monikos Liu, šiame dainų konkurse ji jokios konkurencijos nejaučia ir puikiai sutaria su kitų šalių atstovais.

„Visi draugiški. <..> Su visais draugavome. Nėra čia kažkokios konkurencijos. Bent jau taip yra mano rate“, – šyptelėjo Monika.

Tęsdama pokalbį apie kitus dalyvius, Lietuvos atstovė  „Eurovizijoje“ džiaugėsi, kad daugelis ja giria už išskirtinę išvaizdą: „Italai pamėgo mano stilių ir dainą, ir šukuoseną.“

Nesklandumai ir svarbi diena

Dainininkė vaizdo konferencijos metu užsiminė ir apie nesklandumus, tačiau į viską ji žiūri pozityviai: „Nesklandumu, aišku, kad buvo. Buvo ir su garsu, ir su vaizdu problemų. Bet nėra taip, kad ateini ir eini iš karto į sceną.“

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, jog ryt nugriaudės dainų konkurso finalas, tačiau šiandieną jos laukia dar vienas svarbus etapas. „Šiandieną man yra labai svarbi diena, nes žiuri stebės mano pasirodymą ir nuspręs, kiek balų man skirs“, – atskleidė moteris.

Baigdama pokalbį apie „Euroviziją“, Monika Liu viltingai pasakė: „Gal paskutiniai nebūsime.“

Baigusi Klaipėdos universitetą, kur studijavo džiazą, Monika vis laksto po pasaulį – studijavo Masačusetse, gyveno Londone, o vėliau apsigyveno Vilniuje. 

„Dar vis negaliu patikėti, kad čia esu... Net negaliu atsipalaiduoti. Paprastai miegu ilgai, tačiau kasryt čia atsibundu 6:30. Visada sau sakau: „Monika, atsipalaiduok“, tačiau to padaryti negaliu. Tai tokia didžiulė atsakomybė, bet jaučiuosi labai palaiminta, kad turiu tokią garbę čia dalyvauti“, – emocijų neslepia ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot atlikėjos, kelią į „Eurovizijos“ sceną ji planavo jau daug metų, o laikas „Sentimentų“ kompozicijai jai pasirodė tinkamas dabar.

Ji pasakoja apie savo dainą: „Dainuoju apie šį ilgesį, kurį jauti naktį, kai negali užmigti ir skęsti prisiminimuose, o praeities dvasia ateina ir juokiasi iš tavęs. Choras – tai svajingas paveikslas, tarsi jūros debesys ir aš dainuoju, kai ant manęs krenta milijonas rožių, kaip „Amerikos grožyje“ (ang. American Beauty).

Antroje eilutėje dainuoju apie Nidos kopas. Stoviu viduryje ir mojuoju žuvėdroms, atsisveikinu su meile, kuri man atėjo kaip tamsi jūros puta. Tai lietuviškos pasakos akimirka.“

Na išties tas.ūsų lindimas kažkam į ....jau darosi bjaurus.atrodo mes niekaip negalim būti laisva šalis su savo nuomone,siekiais,norais.pirmiausia sulindom...rusams,gruzijai,dar kažkam,dabar ukrainai,juk ir gyvenant kaimynystėje padedi kaimynui ištikus bėdai,bet nelendi pastoviai.kaip tam multike,,gal tau dainelę padainuoti,gal šieno paduoti,,.atsiprašau bet toks lendantis pastoviai kaimynas užknistų.ir norėtųsi atsikratyti tai ir eurovizija parodė,kad mes jiems esam tik toks kažkoks šaltinis ,,kol galim tol semiam o kai jau ne tada mums jūsų nereikia.....taigi būkim orūs garbingi ir savarankiški .....
mūsų Monika YRA NUGALETOJA
Šiandien skaitau naujienas ir norėjau džiaugtis mūsų Monika Liu, bet deja...visur tik kalbama apie Ukrainą, tarsi Lietuva net nebūtų ten dalyvavusi. O Ukrainos komisija Lietuvai nedavė nė vieno balo, kaip ir pernai.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų