REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Grėtė Indičianskytė (Fotobankas)

Grėtės Indičianskytės veidas daugeliui gali būti matytas iš televizijos ekranų. Kadaise ji buvo serialo „Nekviesta meilė“ maištinga paauglė Justė.

23

Grėtės Indičianskytės veidas daugeliui gali būti matytas iš televizijos ekranų. Kadaise ji buvo serialo „Nekviesta meilė“ maištinga paauglė Justė.

REKLAMA

Tiesa, nors Grėtė televizijos užkulisiuose sukasi nuo trylikos metų, tačiau aktorystė jos nesužavėjo. Šiandien mergina aktorės etiketės kratosi ir yra pasinėrusi į kinologiją.

„Nekviesta meilė“ ir „Moterys meluoja geriau“ vaidinusi aktorė daugeliui įsiminė kaip paauglė trumpų plaukų šukuosena, tačiau dabar Grėtės gyvenimas pasikeitė, ji atidarė šunų akademiją „WonderDog“ ir šiuo metu dresuoja šunis.

Prieš dvejus metus moteris sukūrė šeimą ir po aštuonerių metų draugystės ištekėjo už savo mylimojo Karolio Semėno.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien Grėtė pasikeitusi neatpažįstamai ir nė kiek neprimena tos maištingos paauglės, kurią matėme televizijos ekranuose.

REKLAMA

Prieš dvejus metus naujienų portalas tv3.lt kalbino G.Indičianskytę, ši atskleidė, kad, kada ją trylikametę pakvietė vaidinti seriale, džiaugsmas buvo didelis, tačiau teko susidurti ir su tokiais iššūkiais, kaip kamerų baimė ir nenuvaldomas jaudulys.

Mergina pasakoja, kad kol kamera būdavo neįjungta, viskas klostydavosi puikiai, tačiau tik užsidegus raudonai lemputei aktorei sutrikdavo artikuliacija, džiūdavo burna ir apimdavo sunkiai tramdomas jaudulys.

„Kas žiūrėjo serialą, prisimena ir mano šveplavimą, kuris atsirasdavo būtent dėl jaudulio. Dėl to iš žiūrovų susilaukdavau įvairių komentarų, dėl kurių labai išgyvendavau.

REKLAMA
REKLAMA

Kas taip pat daug kam įsiminė seriale – tai mano personažo – Justės įvaizdžio transformacija, kada iš paprastos mergaitės ilgainiui virtau į juodais plaukais, auskarais ir išskirtine apranga išsiskiriančia maištinga paaugle. Tokia iniciatyva dėl įvaizdžio kūrimo buvo mano pačios“, – kalba Grėtė.

Anot merginos, nors serialuose jai vaidinti patiko, tačiau vėliau suprato, kad aktorystė ir viešumas ne jai. Pradžioje, kaip pati Grėtė sako, staiga atėjęs populiarumas džiugino, tačiau greitai šis peraugo į nuolatinį stebėjimą po padidinamuoju stiklu ir badymą pirštais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų