REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Shai Fishman ir jo merginos (tv3.lt fotomontažas)

Apie antrąją pusę svajoja daugelis, vis dėlto ne visiems pasisekė taip, kaip Shai Fishmanui iš Pensilvanijos. 46 metų vyras turi… netgi dvi antras puses.

5

Apie antrąją pusę svajoja daugelis, vis dėlto ne visiems pasisekė taip, kaip Shai Fishmanui iš Pensilvanijos. 46 metų vyras turi… netgi dvi antras puses.

REKLAMA

Tiesa, ne viskas taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio – dėl to jam teko nutraukti praėjusią savo santuoką.

Shai ir jo žmona Danielle prieš 6 metus pasuko skirtingais keliais. Iki tol jiedu bandė praktikuoti atvirą santuoką ir susitikinėti su kitais žmonėmis. Deja, moteriai tai vis dėlto netiko.

O štai Shai ir toliau ieškojo savo svajonių santykių, kuriuos sudarytų daugiau, nei du asmenys. Būtent tokios meilės ieškoti jį įkvėpė viena laida, kurią pamatė per televiziją. Ilgai netrukus, jis rado bendraminčių – 40-metę Lea ir 41 metų Krissy, su kuriomis susipažino internetu.

Anot vyro, būti įsipareigojusiam tik vienam žmogui jam visuomet atrodė itin sunkus ir kone nerealistiškas uždavinys, o štai dabar jis jaučia pilnai gyvenantis savo gyvenimą, išnaudojantis visas jo suteikiamas galimybes. Prieš tai buvusi jo santuoka, anot Shai, kitiems žmonėms galėjo atrodyti ideali, vis dėlto savęs jis joje nematė.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad ir naujosios Shai merginos, kaip ir prieš tai buvusi žmona, anksčiau yra buvusios tik monogamiškuose santykiuose, tačiau jis tikina jas pakeitęs. Vis dėlto su Lea, kuri taip pat žavisi Shai skelbiamu santykių laisvumu, vyras net įkūrė specialią bendruomenę internete „Leveled Up Love“, kurios tikslas – sujungti poligamiškus santykius turinčius žmones visame pasaulyje.

REKLAMA

Įdomu tai, kad nors visi kartu jie sulaukia kreivų praeivių žvilgsnių, kai savo šiltus jausmus demonstruoja viešai, niekas garsiai jų kritikuoti vis dėlto nedrįsta.

Negana to, Shai ir jo dvi merginos gyvename prie pat buvusios jo žmonos Danielle, kuri šiuo metu turi kitą antrąją pusę. 

„Su Danielle mes praleidome maždaug 19 metų, tačiau apie 13-uosius viskas mūsų santykiuose ėmė keistis. Aš visuomet maniau, kad monogamija ir buvimas su vienu žmogumi – ne man“, – aiškino Shai.

Tiesa, gal tokie poligamiški santykiai būtų pavykę ir su jo paties buvusia žmona, deja, ji tai norėjo laikyti paslaptyje nuo vaikų. Taip pat ji ėmė susitikinėti su kitu vyru, kuris ėmė jai patikti, tad netrukus ji nusprendė, kad jai ir Shai atėjo metas skirtis.

REKLAMA
REKLAMA

O štai Shai tikina, kad poligamiški santykiai pakeitė jį kaip žmogų, leido jam užaugti tiek seksualiai, tiek ir emociškai ir net profesiškai. 

Galiausiai, atėjo metas visa tai paaiškinti ir vaikams, vis dėlto jie, kaip ir kiti jį supantys žmonės, anot Shai, kuo puikiausiai viską suprato ir priėmė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų