REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Khloe Kardashian (tv3.lt fotomontažas)

Pastaroji savaitė garsiajai realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ žvaigždei Khloe Kardashian nebuvo pati lengviausia – milijonai internete aptarinėjo, kas nutiko jos veidui. 

12

Pastaroji savaitė garsiajai realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ žvaigždei Khloe Kardashian nebuvo pati lengviausia – milijonai internete aptarinėjo, kas nutiko jos veidui. 

REKLAMA

Naujausiose savo nuotraukose žvaigždė atrodo išties puikiai, vis dėlto visi iki vieno tikino, kad ji čia nė kiek neprimena savęs, todėl vieni įtarinėjo, jog moteris arba pasidarė operaciją, arba „perspaudė“ su fotošopu.

„Myliu Khloe, tačiau jai tikrai nereikia naudoti tiek „Facetune“ programėlės, jog nebeprimintų savęs“, „Aš nežiūriu „Keeping Up With the Kardashians“. Jie pakeitė Khloe?“, „Net Khloe Kardashian galva tapo kitokios formos“, „Kaip Khloe iš tiesų nori atrodytu, jei kiekvienoje nuotraukoje ji atrodo skirtinai?“ – būtent tokie komentarai po moters asmenukėmis pasipylė praėjusią savaitę. 

Savo ruožtu Khloe neatsakė į nė vieną skaudų komentarą, tačiau šios savaitės pradžioje ir vėl pasidalijo panašios serijos asmenukėmis. Kaip ir anąkart, ji ir vėl sulaukė klausimo, kas nutiko, kad kiekvienoje savo nuotraukoje ji atrodo skirtingai?

REKLAMA
REKLAMA

„Akivaizdžiai dėl to, kad kiekvieną savaitę mėgaujuosi veido transplantacija“, – kaip visuomet šmaikščiai rėžė ji.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad tai – ne vienintelė nemaloni situacija, kurioje Khloe yra šiuo metu. Visai neseniai jos buvęs vyras viešai prabilo apie priklausomybę, nuo kurios kentė ir santuokos su Khloe metu.

REKLAMA

Dar kiek anksčiau jis yra viešai pripažinęs, jog yra priklausomas ne tik nuo moterų, bet ir nuo sekso.

Šis krepšininkas neseniai užsienio žiniasklaidai yra atskleidęs, jog permiegojo su daugiau nei 2000 moterų. Negana to, dažniausiai už tai joms sumokėdavo po 2000 dolerių (1823 eurų), nors minėtos moterys nė nebūdavo prostitutės, o apie užmokestį iš anksto nė nebūdavo kalbama.

Savo knygoje „Darkness To Light“ L. Odomas pripažino, kad suskaičiuoti sriptizo šokėjas, su kuriomis yra permiegojęs, būtų sunku. Taip pat dauguma jo tokių santykių būdavo vienos nakties nuotykiai. 

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat jis neslepia ir to, jog negali prisiminti daugumos iš moterų, su kuriomis turėjo lytinių santykių, vardų.

„Rytais palikdavau joms pinigų. Niekuomet apie jas negalvodavau blogai. Permiegodavome, o tuomet ant naktinio staliuko palikdavau 2 tūkst. dolerių. Buvo savaime aišku, kad kai išeisiu iš dušo, jų jau nebebus, nes dažniausiai iškart turėdavau eiti į treniruotę“, – knygoje rašė jis.

L. Odomas yra sakęs, jog tai – didžiulė priklausomybė, tačiau dėl to, kad daugybę kartų išdavė savo buvusią žmoną Khloe, jis beprotiškai gailisi iki šiol.

„Esu apsėstas sekso tiek, kiek save prisimenu. Dievinu liesti moteris ir man būtina jausti moters odą šalia savosios. Liesti moteris man reiškia jaustis saugiam. Tas fizinis kontaktas yra kažkas, ko man reikia. Tai ne visada turi būti seksas. Galime gulėti lovoje apsikabinus – tai mane patenkins lygiai taip pat. Man tiesiog reikia ryšio“, – tigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

L. Odomas buvo 14 metų, kai prarado nekaltybę, tačiau atvirai yra pripažinęs, kad negali to prisiminti.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Khloe ir Lamaras susituokė 2019 metais, praėjus vos mėnesiui po jų pažinties. Ir nors jiedu išsiskyrė tik 2016 metais, jų nesutarimai prasidėjo kur kas anksčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų