Aiškėja, kiek vartotojams kainuos nauji elektros skaitikliai

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Eilinis pasipinigavimas.
Kas tik atsitinka tuoj kaimas uzkliuna.ir miestuos yra nesaziningu zmoniu.nieks neklaus pakeis ir mokesim.
esu Vokietijoje,tai cia skaitikliai mechaniniai
Pernai pakeitė į skaitmeninį,tai kam reikėjo keist,jei jau dabar į išmaniuosius keis Grynas pinigų plovimas
Mes mokam už elektros tiekimą, o ne už įrangą. Taip, jei norit atsinaujint, gerbiamieji energetikai, prašom, tik savo lėšomis!!!
Jo eilinį kartą pasipinigaut sumanė valdzia
Nu žodžiu "tik" ant pusės elektra pabrangs, kas čia tokio. Sėdi valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija ir iš lubų priiminėja sprendimus viską užbranginti, o patys dešimttūkstantinius atlyginimus mokasi, kas jiems tie "menki" pabrangimai.
@€ 22 centai mėnesiui. Ot pabrangimas! Verksmas ima nuo kai kurių žinovu komentaru.
@€ Man juokas ima iš tavo žinojimo. Matematika labai paprasta-aš neprašiau keist skaitliuko. Keičia be mano žinios. Plius jis lieka ESO nuosavybe. O pinigus atsiims iš vartotojų! Ir mokėsi, ir mokėsi, ir mokėsi, nors jie jau seniai bus atsipirkę
Būtina tokius skaitiklius pirmiausia diegti kaimo vietovėse, nes manau, kad yra ten daug nepatikimų vartotojų.
@Kalvarija Tu esi asilas iš Kalvarijos.
O sutartyse su vartotojais tai numatyta? Jeigu ne,neturite teises savavaliskai keisti,jeigu vartotojas nesutinka. Pakaks uz kvailius mus laikyti.
Raso,kad skaitikliai priklauso ESO bendrovei,o ji kiek nores,tiek ir keis,tai kodel uz ju igeidzius ir ju nuosavybe turi moketi zmones???????nauda ne zmonem,o imonei eis!zmonem tikrai nepigins elektros!nebezino kaip daugiau pinigu ismelzt is zmoniu!!!
@Geras! Taip,eso reikia skaitliuku,o vartotojai juos ir keitima tures apmoketi,nes eso yra vargsai,turbut dirba nuostolingai..
Buvo sakoma.kad mažės elektros kaina o dabar po truputį kelią. Valdžia tikėtina negalima.
Parsidėjo lyg gyvūnų čipavimu, paskui dar kelios smulkmenos, vėliau priešgaisriniai detektoriai, paskui dar kokie tai velnias žino kas, ir va jau skaitliukai. Manau dar sulauksiu kai bus ir žmonėms čipai privalomi, Juk reikia avis ganyt kažkaip.
Daugelyje Europos šalių minimali alga 1500€
@Marapona Nenusisnekek
Jus čia kaska kliedit vėl kas kokias nesąmones elektra parinks tai paaiškinkit ką jau čia mes besutaupysim ir dat nesuprantu jei čia jūs kaska norit sutaupyt tai ir taupykite ir jus čia darot biznį su elektra tai ir dekit skaitiklius savo sąskaitą o ne žmonės skgriauskit
Kazkaip idomiai eso nuosavybe sumokam mes.Tegul i subine susikisa spyna uzdesiu ir tegul pabuciuoja man i subine.Juk el.skaiciukai eso priklauso ar kaip cia yra.???????
Vis kazka prigalvoja....elektra didina arba skaitliukus keicia.....visgi pelnas.
Įdomu?Jei elektros laidai po žemę,tai kas ją vagia?Gal planuojat patys vogti? Išmaniai. Skaitliukai mat nebetinka,o jie rodo gerai,matau jų parodymus.Be to jie už namo valdų,ta privatininkams ,jei jie moka už naują skaitliukų, teks statyt mūsų valdo, o kas už jų rybų ,tai jūsų,patys ir apsimokėkyte!Dar viena afera.
Tai jau sugalvojot dar vieną būdą mus apiplėšti?Sakot nereikės eiti į namus tikrinti?Kiek jau kartų buvot atėję???Pajudinti užpakalius jums į naudą.Judėjimas-sveikata.Jei jums reikia ,tai ir mokėkit,o man ir senieji geri!Ir taip per daug mokam!!!Ar nenusprogsit tiek apsižioję!!!Kam dar prireikė rūmų???
Dar vienas biznelis,pasipeln yti.Pas mus kažkureis metais keitė ir vėl keis.Pakeitė iš sovietinius.Tik kažkodėl pakeistieji rodo daugiau kilovatų,nors naudojam tiek pat.Gal dabar pakeis,tiek prisuks,kad bus sunku isimokėti.
TAI GERAI PUIKU VIETOI TO KAD PAKELTU KAINA ZMONEM UZ ELEKTRA GALI PAIMTI IS TU KURIE VAGIA ELEKTRA JIE SITAIKIAS BAUDAS MOKA O JU NE VIENAS KDL REIKIA KELTI KAINA TEGU IS TU KAS VAGIA SUMOKA BAUDA IR IS TOS BAUDOS PADALINA TADA NIEKO NEI KAINU KELT NEI MAZINT NEREIKES