Astravas – monstras, kuris bunda

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kodėl Kremliaus gangsteriai investuoja milijardus AE statybai sostinės Vilniaus priemiestyje, lietuvių etninės teritorijos centre? AE statyba sostinės Vilniaus priemiestyje lietuvių etninės teritorijos centre yra karo paskelbimas, lietuvių tautos paniekinimas. Esame paniekos verti, todėl būtent dabar būtina sprogdini Kremliaus gangsterių planus netolimoje ateityje evakuoti sostinę Vilnių. Parenkant AE vietą sostinės Vilniaus priemiestyje, pažeisti esminiai TARPTAUTINĖS TEISĖS PRINCIPAI. Deja,Lietuvos skverna valdžiukė yra neveiksni..
pradžiai gal tegu Šeškinės stadioną pastato-pasitreniruos . O apie AS tik pasvajoti galima....
pradžiai gal tegu Šeškinės stadioną pastato-pasitreniruos . O apie AS tik pasvajoti galima....
Baisu, antras Cernobylis pasoneje... :( Ir kodel reikejo taip arti Vln statyti, kodel ne is kitos Baltarusijos puses... Jei statytu normali valstybe, tai butu skirtas demesys saugumui, evakuacijai ir t.t., bet kai stato tokios valstybes kaip Rusija, Baltarusija, kai pas juos viskas 'krenta', 'griuna', 'genda', tai pasitikejimo tikrai nekelia, o tuo labiau matosi, kad geriau 'isrukyt' radiacija LT ir jos sostine, nei 'ana' krasta... Jau vyksta bandymai paleidimui, "stebi radioaktyvumo fona", t.y. pro langus iskise kelis prietaisus matuoja oro radioaktyvuma, o beje elektrine jie ten Nerimi ausina, kuri deja pas mus i Vln atiteka... :(
Mane ir juokina ir piltina ar elektrine taps saugesne jei Lietuva nepirks elektros per politinius zaidimus iklampina gyventojus i skurda manau pigi elektra tai issigelbejimas skurstantiems ir netik yokiu seimu pilna o kaip cia su tais lanzberginiais kubiliniais juk sake kad sustabdys avingalviai daugiau nieko
XxL ,visa laika taip sakiau,ojeigu kas blogo nutiks ,tai caro nepasieks jo rumuose,o Lietuva tai skaudziai nukentes ,to ir siekiama ,o batka akimirksniu dings i saugia vieta,pamirses savo baltarusius .
Jums ka , patinka moket didelius pinigus lietuviskiems elektros tiekejams ? Ngl , debilai esat , daug daugiau pinigu sutaupysit ,perkant elektra is Baltarusijos . O tie patriotai , kurie sako , kad tai kelia gresme ir by uzpuls Lietuva , cbb duhai , jinai seniai niekam nereikalinga , nes joje nieko gero nera .
o taip neseniai Kubilius su dviraciu buvo nuvaziaves i Astrava ir uztikrino Lietuva,kad tik pasakos sekamos apie atomines elektrines statyba.
Tai, kad debai, moka tik posėdžiauti, neapgynė, nei gyvavusios ignalinos AE, kuri net pagal visus ES standartus, buvo gebanti dirbti, nepastatė, naujos.dabar lieja ašaras, kad mus puola baltarusiai. Daug teisybės grigorijus pasakė, ir kodėl verčiat visus KGBistais, tai jūs barzdelės klapčiukai. Dabar, ne tik elektra , bet ir malkos antrarūšės pabrango. nėr ko šnekėti-šutvė valdžioje-giljotinos but sulaukusi. Na kitam pasaulyje bus atlyginta. Jau dreba ir vis vien maža.
@viko2000 Reikia prisiminti, kad Seime iki paskutiniuju uz IAES issaugojima kovojo ATA J.Veselka, ir mano ne itin gerbiamas R.Paksas. Zemai jiems lenkiuosi uz tai!
KGBistai ir kremliaus nykštukas mato, kad Lietuvos nepavyks okupuoti, tai bent jau tikisi ją sunaikinti radioaktyvia katastrofa. Kodėl šios elektrinės nestatė prie sienos su rusija ar šalia maskvos? Matomai, todėl, kad viskas ką ruskis padaro sprogsta , krenta ir genda.
@xxL Viskas turi savo pradžią ir pabaigą. Klaidinanti propaganda daro savo... Lietuvoj rusiška IAE atidirbo saugiai. Lietuvos valdžia toj pačioj vietoj nesugebėjo atnaujinti AE ir dabar pyksta konkurencijoj pralošusi kaimynams.
@xxL Ignalinos AE todel ir nesprogo, kad ja laiku uzdare.
@xxL Baikit kur musu elektrine stovejo ar labai saugi buvo bet niekas tokiu apgailetinu pretenziju net nekele o cia pritariantys dundukams tokiais patys tampa
Grigorij - nesmirdėk komunizmu. Žemindamas Lietuvos Prezidentą parodai, koks esi galvijas. Vienintelis niekšas esi pats, bet ką čia KGBistui pasakoti - gimęs idiotu, juo ir liksi.
@xxL xxL,
niekingas VSD skundike, ne tau kaltinti mane naryste KGB. O kad tavo mylima ŠunGrybe - Raudonoji Dalia Magnolija - geriausia visu laiku LR zudike, skirtingai nuo manes, TIKRAI aktyviai bendradarbiavo su KGB - jau praktiskai niekas neabejoja. As gerbiu KGB, bet isdavikai isverstaskuriai, kaip taisykle, yra padugnes. Mat jie neriasi is kailio, viska griaunant, irodinejant, kad yra kitoj barikadu puseje.

Tu ant tiek kvailas, kad manai, jog BY, vykdant RU nora, ruosiasi sunaikinti LR, sukeliant branduoline katastrofa baltarusiu gyvybiu saskaita. As tau net gydytis nesiulau. Beviltiska.
@xxL Grigorij, KGB gerbia tik KGBistai nusikalteliai ir GRU gejai. Tu is kuriu?
@xxL xxL,
eik, Šerchano šakale, pasiskusk VSD, kad as gerbiu KGB.
Tarp triju pusu pasiklyde. Ir durniui aisku, kad buti nepriklausomiems - reikia statyti savo ES. Bet LR, "besilaisvinant", visu pirma uzdare laidojimui modernia, pelninga ir saugia IAES. O dabar zaliuoja is pavydo BY, kad ji sugebejo savo AES pastatyti, perimant is LR buvusia el. energijos eksporto duona. Po apkaltos, niekse Grybe - ant sakos! Po to NIEKO nestate, o tik uzdarinejo savo ES, ka sako landsberginis LR zudikas Sekmokas. Jo vieta - buti pakabintam vienoj sakoj su ŠunGrybe. Na o visas panasiu politiku noras siekti LR energetines nepriklausomybes is tikruju yra siekis ir toliau varyti LR pliku uzpakaliu i Vakarus paprastu LR gyventoju saskaita. Taip atidirbami pinigai, pildomi TIKRO LR Seimininko - Vasingtono Obkomo norai.

Siaip, nevieno argumento, kad Astravo AES bus nesaugi, LR neturi. Jau kas-kas, o Lukasenka nera savo tautos priesas, kad rizikuoti statyti nesaugia AES, nelinkes zaisti su degtukais. Monstras yra LR, kuri, tenkinant JAV bei savu "nusipelnusiu gyventi geriau" norus, visokeriopai 30 metu bekerta saka, ant kurios sedi. O Bat'ka TIKRAI siekia savo salies suklestejimo. Nei pramones nesugriove, nei "kolchozu" vardan restitucijos neisvaike. Valio Bat'kai!!! Dar ir nerozumnai LR suteikia galimybe pataupyti!
Nenorit? Na tai NATO bei "independence" pades jums suklesteti. :)))
@Grigorij bulbasu BVP 6000$,o LT 20 000$ viskas nominale,bulbasynas ubagu -ubagai ,minimalke 100e,pensija 136e-didziasi driskiai
@Grigorij Kad ruskiu darbas sudo vertas be papildomu irodymu akivaizdu, raketos krenta, laivai dumina, Cernobilis ir Celiabinskas sprogo. Kokiu dar irodymu apie girto ruskio darbu kokybe tamstai reikia?
@Grigorij adgdfgsh,
skaiciuok kaip nori. Bet BY, skirtingai nuo "issilaisvinusios" LR, taip beviltiskai katastrofiskai neissilaksto. Tyli, kad "issilaisvine" "postindustriniai durneliai" lietuviai priversti masiskai apsipirkti PL maisto produktais, dotuotais is industrines PL pramones. Baltarusiams to nereikia. Tai kad, brolau, slepkis po lapais.
Durnius ir bažnyčioj muša. Nėra ko dejuoti.
Iš esamų blogybių ar rizikų reikia rinktis mažiausiąją. Lukašenka yra geras Lietuvos kaimynas ir elektros energiją žada parduoti pigiai. Tai naudinga net žinant fiziką. Ar ES ponams dabar rūpi Lietuvos mužikėlis neįperkantis elektros ir šiluminės energijos? Pasikeitus Lietuvos politiniams vėjams,turėtų ateiti protingi žmonės.
@Ale va Lukašenka yra niekas, o lietuvis ne mužikėlis - mužikėliai yra ruskiai ir vatnikai pasivadinę Jonu, Grigorij, Ale va. Lietuvis yra išdidus žmogus, todėl elektrą pirks iš to, iš ko norės. Vatnik - obidno, da?
Reikejo savo statyt o tai pinigus atplove su LEO ir baigesi statybos.O eletros energija ar savo turetume ar pas gudus pirksim ar pas jankius vis tiek bus brangi,Lietuvoj gyvenam.
@Nuomone Nereikėjo Ignalinos uždaryti, nebutu buve ir Astravo
Koks siaubas turėsim pigesnią elektrą.
@Aš Gerai pastebeta, juk grybauskiniams bus vel problema.
Sveikintina.Smagu girdeti