Žmonių širdis užkariavęs Mindaugas Bilius: „Norėčiau daugiau laiko skirti šeimai“

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Žmonės,na,ko jūs tokie pikti? Jei savo gyvenimu nepatenkinti,kam gadinat nuotaiką kitiems? Tegu jie gyvena laimingai ir mes džiaukimės jų laime! Sėkmės jiems gyvenime!
Skirk skirk nes pabegs nuo taves grazuole
@Juoska :)))

„Google“ dabar moka $ 17.000 iki $ 22,000 per mėnesį Už darbą namuose. Prie šio darbo prisijungiau prieš 2 mėnesius, o pirmąjį šio darbo mėnesį aš uždirbau $ 20,544. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas Pasikeitė - visiškai geriau! Patikrinkite, ką darau ...

=== >>> w­w­w­.­W­e­b­J­o­b­9­8­.­C­o­m
Adobe Spark (@adobespark) • Instagram photos and videos
Kokių žmonių širdis?Nerašykite nesąmonių.Jei ir pavergė,tai tik beviltiškos senmergės Žeimytės.,kurios dėl gestapininkės kalbėsenos ,normalūs vyrai vengia.
@Ona pritariu Onai 100%
@Ona Ona,
kokia jus neobjektyvi pikciurna! Taip, nabagele, gyvenimo nuskriausta, uzgrudinta, Daiva atrode sausa surugele. Taip, pastebeti jos grazia Siela buvo ne taip parasta. Bet tai - jusu problema. As pastebejau. Ir paziurekit, kaip dabar Daiva prazydo, nusvyto! Stebuklas! Stai ka Meile daro su zmogumi! Linkiu tai seimai kuo daugiau Laimes!
kai pasveikę žmonės,vaidina neįgaliuosius.Koks gali būti invalidas,sugebėti net dviejose rungtyse dalyvauti.Ir kas tikrina jų sveikatą.