Rusijoje per Navalno šalininkų protestus policija sulaikė per 2,5 tūkst. žmonių

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
V.Putino keistenybė – jo meilė brangiems laikrodžiams. 2012 m. opozicija, remdamasi nuotraukomis, paskaičiavo, kad išskirtinių V.Putino laikrodžių bendra vertė sudaro apie 550 tūkst. eurų,. Po to V.Putinas pradėjo nešioti marškinius ir švarkus neįprastai ilgomis rankovėmis.“ V.Putinas turi rankų darbo gaminį, kurį sukūrė prabangiausių šveicarų laikrodžių gamybos firma „Audemars Piguet“. Šio laikrodžio kaina – 268 tūkst. eurų.Manoma, kad V.Putinas turi 13 išskirtinių laikrodžių kolekciją, kurios vertė jau siekia 650 tūkst. eurų. Vakarų specialiųjų tarnybų duomenimis, valdo daugiau nei 40 milijardų JAV dolerių vertės turtą.“ Be to, V.Putinas dar turi ir kito nekilnojamojo turto. To turto – daug, jis labai brangus ir net išskirtinis. Tiesa, oficialiai šio nekilnojamojo turto savininkas ne jis, o kiti asmenys arba net jis priklauso valstybei. Nepatvirtintais skaičiavimais, Rusijos prezidentas valdo 23 rūmus, rezidencijas, vilas ir „kitus pastatų kompleksus“. (iš žiniasklaidos)
Netvarka, turėjo ne sulaikyti, o šaudyti, kaip mūsiškiai darė.
Verta patikslinti . Buvo sulaikyta 3300 mitinguotojų. Moteris kuriai be jokios priežasties spyrė omono ,,silovikas" reanimacijoje. Jos būsena sunki. Labai tikėtina, kad ,,vyresnis ir jaunesnis" brolis pirmoje eilėje sujungs būtent prievartos struktūras, nes jos dabar labiausiai reikalingos išsaugoti savo sostus. Gal bendram reikalui V.Putinas paaukos savo dvaro tualetų "ežius", o ,,batia" pats stos su automatu į "tautos gynėjų" gretas. Šešiolika A.Lukašenkos rezidencijų yra apverktinai kuklios, palyginus su Rytų ,,brolio" tik vienu, paminėtu dvaru. Kuris beje sudaro tik 0,6 procentų turtingiausio Žemės piliečio turtų. Taip sakant, "uogelė". Torto visas dydis dar tiksliai neaptartas. Tokiems režimams ir tokiems jų valdovams visada ateina galas. Laikai keičiasi ir dabar tokie procesai vystosi kur kas greičiau. Aleksejaus Navalno dokumentinis filmas apie Putino dvarą šiandien, sekmadienį 18.30 val Filmo YouTubėje peržiūros jau artėja prie 90 milijonų peržiūrų skaičiaus. Peskovas tik sugebėjo pasakyti: "jerunda". Vargu ar kas nors juo tiki? Labiau panašu į pačios didžiausios Pasaulyje kriminalinės grupuotės veiką. Rusija be rekordų juk negali gyventi. V.Putinas ir jo aplinka gal net pradėtų savęs negerbti. Dabar - gerbia...
MENESIO ANEKDOTAS:
JAV, per paskutinius protestus Vasingtone nuzudziusi 4 protestuotojus ir ivedusi 25000 kareivius i Vasingtona, rupinasi protestuotoju teisemis Rusijoje.
@Petras Sovietpetri, galvok, ką rašinėji
@Petras Ten šalia buvo ir savaitės anekdotas kaip Rusija Amerikai pagrasino sankcijomis :):):)
Bet pati esmė, kad Rusija šoka pagal Amerikos dūdelę ir susidaro įspūdis, kad gal jai net patinka.
O Lietva tu 2.5 tukstancio Rusu nepriims, kaip Baltarusus priema? Jie ka ne zmones? Kokia cia ta politika dabar bus?
@dhdj Lietuva negali atsikratyti seno balasto ir rusiško palikimo: dešimčių tūkstančių rusų imigrantų, pardavusių savo tėvynę už riebesnį mėsos kąsnį - nei Lietuva neturi kur jų dėti, nei Rusija jų atgal priimti nori.