Užšalus kurui vairuotojas kaltina degalinę, o ši – jo automobilį

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Is vijados piltas kuras furos bake uzsalo o pilu i masina is jozitos jau virs 5metu niekada neturejau problemu
Dyzelinas nekokybiskas. As tokio 7 tonas isigijau, su sertifikatu. O nebevaziavo technika prie -10
Nu nu, buvusioje Shell piliausi kurą tai tai tokį skiedala private kad teko kuro sistema valyti. Dabar jau 10 metu juozitoj piluosi ir jokiu bėdų. Per tiek metų tikrai turėjau kada nors blogo užsipilti. Antrą piliausi dujas kcirkle ir į 50 litrų baką man sugebėjo igrusti 53 litrus dujų su kuriais pravaziavau 286 KM o juozitoj įgrudo 47 litrus su kuriais aš pravaziavau 344 KM. Kaip tokį didelių degalinių fokusus paaiskinsit. Beje buvosioj Statoil teko benzino su vandeniu prisipirkti, reikalų taip pat uzturejau.
Juozita ne naudosiu, taškas
Juozita ne naudosiu, taškas
Kas per Bosas Juozita, šitiek skundų, vien grynais atsiskaitymas ir kuro kokybė prasta, bet vis "išsivarto" protu nesuvokiama.. Neliečiamieji
Esu pylesis is juozitos -jokiu problemu,sunus istisai joje pilasi ir negirdejau nusiskundimu is jo
@As Pili po liitra ,nes masina prie koloneles stovi Jozitos.Toliau ne metro,nebent nustumsi.Scheisse degalai.nepyliau ir nepylsiu.-24 statas.nereklamuoju.nes kiekvienas renkasi ka nori
Pyst ir dyzeliukas birbia.Beje 2004m.
13 metu issuvazinejau ziema su vasariniu kuru ,tik ipildavau priedo ,kad kuras nestingtu ir nesusidarytu parafinas .budavo apie 25-30 laipsniu salcio,uzsikurdavo be problemu.gal su zvakem neviskas gerai? Mano pi pi prie 10 laipsniu salcio uzsikuria lengvai,bet prie 20 jau sunkiai,nes viena ar dvi zvakes nedirba.
Gal ir kuras kaltas. Bet didziausia beda yra tarp lietuviu, kad jie megsta taupyti ten kur nereikia. Pilasi visoki neaisku kura kuris yra pigesnis 10 cnt ir dziaugiasi, o paspaudus saltukui pigumas islenda per kita gala.
Kuras tikrai blogas. Uzsalo prie 10 laipsniu salcio.
Degaline pokomentavo, kad toks valdzios isakymas. Pilti aliejaus 7 proc istisus metus.
Ner ko kaltinti jozitos. Pilu nuo pirmos dienos tinklo atsiradimo ir nebuvo jokių problemu su varikliu. Kurą veža iš vieno katilo į visas kolonėlės. Tik dabar pradėjo pilti visokį mėšlą į kurą ir prasidėjo problemos.
Tegul daugiau pila rapsu aliejaus aplink kitos salys to nedaro tik musu nori labai ytikti Europai.
Nu nu papasakok bobuteu kad kuras pas juos puikus man pačiam pripylus kuri iš jų degalinės siurblys kuro po savaitės numirė išvedė visas gumeles siurblį 10km spindulių reike apvažiuoti Jozitos degalinės
Gal reiktų kaltinti ne degalinės o mūsų valdžia už jos priimta Briuselio ibrugtas bio priemaiša degaluose žiemos metu 7%. Gerai kad šaltis neužsilaikė.
Gal reiktų kaltinti ne degalinės o mūsų valdžia už jos priimta Briuselio ibrugtas bio priemaiša degaluose žiemos metu 7%. Gerai kad šaltis neužsilaikė.
Durneliai jus su ta jozita kas ten pilates. Kodel kuras vienas pigiausiu? Ar tikit tuom kad savinkas sako kad tipo labai mazapelno marza uzsideda? Kvailiukai, ten net vasara negalima piltis, pasiskaiciuokit paskui kiek purkstukai atsistos. Aplenkt is tolo ten juos
@Koste Pritariu
@Koste Tai visi ima is ten pat galvoji is amerikos atveza.cia tau ne batonas kad gamintoju tukstantis visi perka is mazeikiu o jozita uzsimeta kelis centus bet pirkeju netrusta tai irlosia ant kiekio o kitas uzsimeta belekiek bet parduoda 100 l dar nuo vietos priklauso kur autosdradoj visada bus brangiau negu kokiam uzkampi.
@Ilgas Koste duhas
Pamastymui, jeigu degalinės pradėjo pilti žieminį kurą tik nuo gruodžio, tai įdomu koks procentas likęs buvo vasarinio? X - procentų degalinių talpose, + X % auto bake= viso vasarinio kuro gali gautis palyginus nemaža dalis...
Važineju su benzininem masinom,vienoje dar ir dujos,tai problemu niekad nebuna:užšals,neužsives-minimali priežiura-akumas,žvaklaidžiai,žvakes pasitikrint ir ramiai sau miegi,žinai,kad ryte visad užkursi mašiną ir prie 20 šalčio.Taip,kad pirkite BENZINĄ!!!!
@E Oho kiek galimų problemų išvardinote. Aiškiai nepasitikite benzininiu varikliu. Aš apie savo dyzelinį variklį tiek nežinau. Sėdu ir važiuoju.
Nereikia išsisukinėti mano automobilyje buvo pakeistas kuro filtras ir naujas akumuliatorius ir vistiek užšalo. Atšilo oras ir iš karto užvedžiau iš pusės apsisukimo.Kiaulės!
@Algirdas Žmonės pilasi į naujas auto ir ne užveda, tai žinoma nekalta Juozita... Apsurdas
Prieš Šalčius pakeičiau visus filtrus ir tepala prisipiliau pilna kuro baką koziris degalinėje kitą dieną mašina neužsivede kaip praėjo šalčiai užsivėrė be problemų tegul renkasi tekejo
@Augis O kaip pakaitinimo zvakes ar visos geros?
Nesąmonė, man taip pat užšalo kuras, iš tos pačios Jozitos. Dyzelinas buvo želė formos.
Degalinėms ir sąskaitas už automobilio remontą reikia pateikti. Nesunku išsaugoti kvitą, kuris įrodys kuro pirkimą ir nustatyti bake esamo kuro kokybę taip pat nesunku. Ir gal tuomet pasirūpins tinkamų degalų prekyba, o ne vien didesnio biznio laikysis. Bus atsakingesni degalinių savininkai.