Šaudynių Mažeikių rajone atomazga: patvirtinta, kad rastas kūnas – ieškomo bėglio

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Gerai supras.kad ir mentai mirtingi.
„Policijos pareigūno žūtis visada yra ypač skaudus įvykis. Netekome drąsaus ir pareigingo žmogaus, skubėjusio kitiems į pagalbą.
garliavoi jie irgi į pagalba skubejo. Ačiū nereikia jūsu pagalbų.
Visiems mentams pizda bus
Stribams pyzdiecc
Tragedija,,Seimu,,Polcijai,,,Klaustukas,Svietimo,Ministerijai,,,,
@Anas (Anas) čia nežinesklaida protingi supras. Yra visokiu zmoniu. Svarbiausiai suprastu, kas parašyta. Ir gaila, kad atsiranda tokiu kur nieko nesupranta, jug visi padarome klaidu.
Juokinga. Kad bobos ministrės ....buvusios vokiec klb mokytojos...apsijuokims ant viso pasaulio,čia tik Lietuvoje ir Tegal but
O ko tą Blonde ministrė vadinamoji atsliauze,ką tą būtų padarius.Galvojo Blonde pamatys ir susileis snaiperis
gražūs namo pamatai
Jeigu nuo Gegužės 9gere be perstojo žmona mušė tai baigėsi kantrybe isikviete policija pirmą kartą jo nerado o antra sykį atvažiavus pareigūnams patikrinti nieko nesakęs šaudyti pradejo pro durų plyšį kaip koks snaiperis
Jeigu nuo Gegužės 9gere be perstojo žmona mušė tai baigėsi kantrybe isikviete policija pirmą kartą jo nerado o antra sykį atvažiavus pareigūnams patikrinti nieko nesakęs šaudyti pradejo pro durų plyšį kaip koks snaiperis
čia tą bobšė kalčiausia, ar padarė tas jos vyras jai ką nors, ko gero net neprisilietė,o ji sukėlė toki šaršalą,ją reik teis už melagingus pranešimus,kada baigsis tas bobų išsidirbinčjimas?
Manau,jeigu Stasys žinojo,ką žino maža dalis visuomenės ir aš,pasielgti kitaip būtu beprasmiška,bet gaila,kad neieškojo kitų kelių,kaip aš.
Jau kas tiesa, tas tiesa, kad nesveikus ir teismai nesodina. Kad reiktu sokti i ugni paciam. Cia gilios nuoskaudos kokios paveike. Gal ir nukentejusioji ne is sventuju, kad gavosi tokia baisi tragedija.
Tai as nesuprantu kada buvo užgesintas gaistras? Jei pasovus pareigunus tas zmogus dar ejo i kaiminystes prasyti sniuro pasikarti tas buvo jau gerokai po visko ir ka jis persigalvojo niekas nemate ir iejo i gaisra atgal kad susideginti???
Nebereikalo nusove musek drasus norejo buti padejo i vieta
Įdomiai îvykio baigtis surežisuota. Net ir tirti nėra ko. Pateikti atsakymai iš anksto. Pinigų troškimas galingesnis už gyvybę, aišku, ne visiems.
Daznai saude ginklas be leidimo o ka veike policija kodel nebuvo paimtas ginklas .dar karta irodyta kad musu milicija nekompetinga ir ja visa reiktu keisti o po to baigiasi nelaime kodel pareigunas buvo be liemenes kodel nesieme apsaugos priemone .daug klausimu daug atsakymu valdzios daug o naudos is ju nulis tik pinigus plauna.jokiu pasiruosimu jokiu instruktazu gryze ruskiu laikai
@Arunas Tarybiniais laikais (ne ruskių, nes skyriuje nebuvo nei vieno ruso)šeimyninius reikalus milicija matė kaip buitinį konfliktą ir su antros pusės pagalba stengėsi užmegsti kontaktą. Jeigu vyras buvo viduje, reikėjo tik išlaukt, tada visi gyvi būtų ir namas sveikas. Policija įlipo į š...ą ir plauna batus.
@Arunas Prie ko cia policija kalta? Jie gal ekstrasensai? Jeigu kaimynai, zmona mato, kad turi ginkla ir saudo belenkaip kaip nori ir kada nori, "paukscius baido", tai ir turejo pranesti is karto, o ne laukti, kol gers is eiles penkias dienas ir po to ka nors nusaus.
kažin kokius vertinimus iš šaudymo disciplinos turi ta policininkė,gal iš vis nesiorentavo kur šauna,kokiom kulkom nušautas policininkas,aišku mes teisybės nesužinosim,kas ten vyko.
Aš nesakiau kad šūvius girdėjau, o petardas saudydavo.
Kokius mokslus ir kokiu būdu baigė žurnalustas (ė)? Neįmanoma skaityt...Na, toks neraštingumas!!!