Lietuva jų nepamirš: tragiškos nužudytų policijos pareigūnų istorijos

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Galetu visus issaudyt nx juos. Kiek policininku yra kurie nekaltus zmones su masinom partrenke ir t.t nusipelne jie to
Nereikia visko absoliutinti. Jei vienas blogas policininkas, gydytojas, mokytojas, kunigas neverti savo profesijos vardo, tai neigiami komentarai, visuomenės pagieža, negatyvas skaudina tikrai iš pašaukimo, iš meilės savo darbui dirbančius šių profesijų atstovus. O per gyvenimą mes visokių jų sutinkame. Tad neabsoliutinkime, nesakykime, kad jie VISI TOKIE.
Netikim tuo komisaru.ir ta jo abgailetina versija.faflius kaskos.
Taip taip.acimenam mes viska kaip skuodo rai girtas mentas ištaške du.vaikus negyvai važiodamas su masina ir pabėgo.tie irgi buvo kaskieno vaikai.prisimenam ir tai kai kolegos šventiejy tapaty dviejiu vaikù žudika išliazdavo namo naktimis pasiganyt.žinom mes viska ir acimenam viska ir dar daug atvejiu.taip kad mentas.yr mentas.o geras mentas yra mires mentas.tokie tie mūsu angelai sargai.su velnio ragais.ir krūmose su zironais trikojais tykantis tik ykast nubaust pasmerkt pasodint.toks jiu šukis turetu bùt.
Nieko nebuvo ir kažkodėl sugalvojo pašaudyti policininkus, keista. Policijoi priviso teisėjautojų, savo tiesos žinovų ir teismų su avigalveis.
Jie kažkm visi buvo VAIKAI
Visi jie buvo VAIKAI.
Šiauliai, Telšiai, psichinių ligonių gyvenami Lietuvos kraštai...
Lietuva juk maidane palaike policininku zudynes !
O juk dar visai neseniai visa lietuva taip arsiai ukrainoje palaike maidana ir policininku zudyma. Tai kodel dabar daugumos nuomones pasikeite ?
Manau kad jau pamirso
Tiesą sakant man ši istorija darosi vis keistesnė. Suabejoti privertė gen. komisaro Požėlos kažkokie eiliniai vėmalai visos visuomenės adresu. Tai kam tada išvis policija ir dar ginkluota, jeigu gen.komisaras kažkokiame narkotiniame kvaitulyje tikisi vos ne utopinės visuomenės? Įdomiausia, kad ir policijos bendruomenė anaiptol nėra šventa. Kad ir Ispanijos policijos pagauti kolegos iš Lietuvos reideriško išpuolio metu. Tikiuosi, nesužinosime kada nors, kad už kažkurio banko plėšimo, užsakytos žmogžudystės ar vagysčių Vakarų Europoje slepiasi Lietuvos pareigūnų ausys? Juk Lietuvoje tai ko tik "angelai sargai" nepridirbę! Vienas buvęs Vilniuje Baltupių parke nužudė moterį ir palikos vaiką našlaičiu. Gal Požėla to nebepamena? Ar jis tiesiog bijo visuomenės klausimų dėl jo vaidmens Garliavos pogrome ir dingusių kontrabandinių cigarečių iš konfiskuotų daiktų saugyklos, kai Požėla vadovavo Šiaulių policijai? Jau nekalbant apie dažną šio "ne giminaičio" pagalbą kitam Požėlai, politikui, dėl šio gyvenimo būdo? Bent kiek normalesnėje šalyje prezidentas išsikviestų tokį komisarą "ant kilimėlio" ir šis lėktų arba šunims šėko pjauti, arba ant kelių su ašaromis akyse atsiprašinėtų apspjautos visuomenės.
@nesuprantu Tikra tiesa
Ablingos istorija dar ziauresne. Kai ispiskintas visas kaimas buvo del vokiecio
@... Tada buvo karas. Ar supranti ką vapaloji. Už pareigūno nužudymą reikia griesciausios bausmės, kaip Amerikoj
Del vieno ar kito nemastanciu, neturetu visi buti pazementi. Gaila ir tiek, nes kad ir be ju butu gyventi nesaugu, beto buvo smurtas panaudotas. Reiktu aprupinti lemenemis nepersaunomis. Ar tiesiog nebuvo uzsimoves lemtinga diena.
Uzuojauta artimiesiems.
Nereiks nei pamiršti, mentu niekas neatsimena
O kai tris vaikus girtas policajus nužudė(tame pačiame krašte) , tai tada kaip ,
@Javol Nereiktu mesti ant visu kaltes. Baisu
Kaip ir nepamirš visų kitų padugnių iš polimilicijos. Paulių, makarevičių, žukauskų, o streikų ir t. t.
@Justas Gal nereikia uniformuotų nusikaltėlių lyginti su savo pareigas sąžiningai atlikusiais ir žuvusiais pareigūnais. Būtent ant tokių visa sistema laikosi.
Kai zusta poliininkas tai tragedija kai nuzudomas paprastos seimos tevas tai tiesiog nuzudytas
@Irena senjore Pati suvokiat ką rašot?!Policininkas irgi žmogus galbūt ir tėvas. Apsaugok viešpatie nuo tokio mastymo.Baisu.
MAN DĖL LIUDO ŠIMKO LABAI LIUDNA TAS NUSIKALTERIS ACAKYS KAD,NUŽUDĖ NEKALTA ŽMOGU DIEVAS TA ŽMOGU NUBAUS.
@Evelina Siaip visu gaila visi žuvo tarnyboje
@Evelina Visu turetu but gaila juk visi žuvo tarnyboje.