Legendiniai cepelinai patiks visiems: receptu norėsis dalintis

, Publikuota 2019.05.08 11:30

www 2019-10-23 17:45:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
o aš mėgstu įdarą tokį:smulkiai supjaustau šoninę/šaldyta smulkiau susipjausto/, svogūnas,druska,pipirai , padažas- sūdyti pakepinti lašiniai su svogūnu ir grietinėlė, maltos mėsos įdaras man neskanu   ATSAKYTI
Nu nu 2019-06-01 23:01:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Grietinė dedama,kai jau viskas išsilydo ir išjungiama ugnis.Grietinė išmaišoma,tik tiksliau autorė nepaaiškino. Aš džiuvėsius ir kiaušinį nededu,o mėsa būna per pusę jautiena ir kiauliena.
   ATSAKYTI
a 2019-05-26 13:03:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O kam tie džiuvėsiai ir kiaušinis į mėsą ? Kažkoks tarybinis receptas, kai į kotletus batoną dėdavo, kad mažiau mėsos reiktų.   ATSAKYTI
SKAITYTOJA 2019-05-17 21:19:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Na jau rašliava, kaip rusai sako "vokrug do okolo" - nuskust, sutarkuot, išvirt, sumalt bulves. Aiškiau jaunimui reikia parašyti, kurie galbūt gamins pirmą kartą. Dėti džiuvėsėlius į faršą? Eikit, eikit, pirmą kartą girdžiu. Geriausi cepelinai gaunasi: 2 dalys gerai išspaustų tarkių ir 1 dalis virtų sumaltų ar sutrintų bulvių ir sudėti nusistovėjusį krakmolą, nuo nusunktų tarkių. Druskos - kas kaip mėgsta. Faršas - sumalta kiauliena, pipirai, druska pagal skonį, smulkiai pjaustytas svogūnas ir pipiriukai, Kai kas deda į faršą truputuką majonezo. Geriausias padažas tai sumalta šoninė, pakepinta su svogūnais ir viskas. Kam ta grietinė ir kam tas sviestas?   ATSAKYTI
Samana 2019-05-17 09:53:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
žiūpsnis? kažkaip rėžia ausį. žiupsnis, jei ką   ATSAKYTI
a 2019-05-26 13:06:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Žiūpsnis - lietuviškas žodis. Dažniau sakoma - žiūpsnelis.  
a 2019-05-26 13:07:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nors teisingai, U trumpoji.   
Ghy 2019-05-12 19:28:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nu ir koks cia receptas,visada taio visi gamina.ar neturit ko rasyt???    ATSAKYTI
Petriuks 2019-05-12 14:30:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Mano Onutė už bulvių nuskutima sakė duos neeilinę palkute nudrozti. Bus dviguba šventė.   ATSAKYTI
Beata 2019-05-10 18:27:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Likusias bulves tai čia kiek iš tų Jums reikės:bulvių.....    ATSAKYTI
Auklėtoja 2019-05-09 14:40:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Tam vaje.
Nueini į Maxsimą,nusiperki sintetinių tarkių maišelį ir susilipdai cepelinus.Meilužės ir jas vaikančios pirmos žmonos(senės) anot jaunimo bus laimingos ir tokių gavę.
Jei turi mamą ar uošvę ,,senes,, tai tos išvirs tokrų tik bulves nuskusk ir sutarkuok.   ATSAKYTI
Vaje 2019-05-09 16:41:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Kokia tu pikta boba. Leisk vyrams ramiai gyvent. Pigiau ir daug ramiau cepelinus bus valgyt kavinej, nei turet tokia boba.  
Nu bet 2019-05-09 13:31:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
-10
Padažas tai kalorijų bomba! Kas gali tokia riebybe valgyti?    ATSAKYTI
Vilija 2019-05-09 08:12:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Juokinga ir skaityt, rašo kaip bulves nuskust, kaip faršą paruošti , mes visos tai puikiai mokam ir dar rašo , kad legendiniai. Reklamos moteriškė nori   ATSAKYTI
ToVilija 2019-05-09 12:10:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Jus ,senes, zinoma, kad mokat. Bet yra jaunu zmoniu, kurie nemoka. Verciau vaikykis savo vyrelio meiluzes. Jus, senes,puikiai tai mokat.  
Onute 2019-05-09 07:01:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
8 isvirti, o kiek is viso bulviu reikia?    ATSAKYTI
Violeta 2019-05-09 20:00:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
As 8 jei verdu 20-25,gaunasi liuks tesla, nereik papildomai krakmolo, nuo tų uztenka ir cepų apie 20 gaunas  
a 2019-05-26 13:05:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Rašo, kad cepelinai iš šviežių bulvių, vadinasi proporcijos vėl kitokios, nei iš senų bulvių.  
Marija 2019-05-08 22:32:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
o per kurią čia vietą jie legendiniai?:))))   ATSAKYTI
muse 2019-05-08 21:31:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Padazas su sutraukta grietine visai nevilioja    ATSAKYTI
Vaje 2019-05-08 13:24:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Kaip uzsinorejau cepelinu. Seiles tista kaip buldogui :)   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų