Tikro lietuvio svajonė: pagal šį receptą, šašlykai tiesiog ištirps burnoje

Publikuota 2019.04.19 11:45

Gaila 2019-04-20 18:29:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Autorius mėšlas.   ATSAKYTI
Gaila 2019-04-20 18:26:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Autorius debilas   ATSAKYTI
Surskis 2019-04-20 16:46:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nuotrauka graži, bet bulvės šalia.... Kažkaip neįprasta man, gerai ta bulvyte, bet jau geriau atskirai pvz su šaltibarsčiukais...))    ATSAKYTI
Kardas 2019-04-20 15:54:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kas per durnius sugalvojo mėsa majonezo marinate, cia šūdo krūva o ne šašlykai    ATSAKYTI
Gedas 2019-04-20 15:24:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gerai tam majoneze marinuota mesa nemiriau dar sudus jus pazat mandruoliai   ATSAKYTI
Jolla 2019-04-20 11:30:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ne pačių užauginta mėsa jau yra nuodas   ATSAKYTI
Tai reikia paragauti 2019-04-20 02:05:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Geras sultingas šašlykas 1kg sprandines 500 g svogūno. Svogūna supjaustom rankom sutrinam, arba per mėsmale sumalam, druskos, juodo pipiro pagal skonį. Nereikia kitokių papildų! Marinuojam 3h minm, o geriausia išvakaro o rytoj kepti, tik svogūna atskirti nuo mesos tinka ir vištienai......... Paragaves suprasi natūraliau skaniau    ATSAKYTI
Ra 2019-04-19 21:29:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
O siaubas ,majoneze marinuota mėsa nuodas kepti ant žarijų !!!   ATSAKYTI
REKLAMA

TELEVIZIJA




Į viršų