Taip blynų dar neruošėte: recepto prašys visi, kas paragaus

, Publikuota 2019.03.25 11:30

Romualda 2019-03-25 21:02:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pritariu jums    ATSAKYTI
Ainis 2019-03-25 19:12:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Prieš 50 metų skanesni buvo be kefyro, bananų ir cukraus, o su tikra varške, naminiu sviestu, medumi, ant žarijų kepami. Aviečių arba braškių uogienė - vietoj padažo. Pienas natūralus, šaltas, ką tik iš šulinio iškeltas - kad blynai burnos nenudegintų. Pamirkai karštą blyną piene, šaukštą uogienės ant viršaus ir tu devintam danguj :)   ATSAKYTI
nesamones 2019-03-25 21:32:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-8
karta blyna piene veeee  
Neišradinėkim 2019-03-27 09:10:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tikra tiesa visu 100procentų. Snumėlis mmmmm  
REKLAMA

TELEVIZIJA

Į viršų